Utazol? Kezdd a shoppingolást már a repülőtéren!

Amióta szinte fillérekért lehet repülővel el jutni Európa legszebb pontjaira, azóta az utazás nem csak kaland, hanem egy valódi élmény is. Imádom, hogy a legszebb üzletek fogadnak már reptéren, és nem tagadom, néha már az út elején elcsábulok egy-egy szépségre.

Mivel korábban kell megérkezni a repülőtérre – és ha minden jól megy a becsekkolás és a biztonsági ellenőrzés is hamar készen van – ezért a legtöbbször bőven jut időm arra, hogy alaposan körbenézzek. Imádom, hogy az exkluzív üzletek mellett sok esetben különleges ajánlatokkal, termék bemutatókkal fogadják az utazókat.

Budapest Airport_Chic&Charm

Budapest Airport_Chic&Charm

Ráadásul ebben a hónapban minden a divat körül forog, nem csak a fővárosban, ahol a divatnapok egymást érik – így legközelebb november 21. és 23. között a Budapest Fashion Week-en ismerhetjük meg a divat nagyjait –, de a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér SkyCourt-ban is, ahol bőven hozzájutunk mindennapi „divatadagunkhoz”.

A legnagyobb márkák üzleteiben nézelődhetünk és vásárolhatunk kedvünkre – megjegyzem így karácsony előtt nagyon jó ajándéktippeket kaphatunk. Legtöbbször ellátogatok a Michal Negrin csodálatos üzletébe, hogy gyönyörködhessek a mesés ékszereikben, majd irány a Guess és Calvin Klein boltja, ahol nem nehéz elcsábulni egy-egy szép ruhára. Óh, és el ne felejtsem! Mindenképpen be kell menni a Victoria’s Secret üzletébe, ahol szépségápolási termékeket, alsóneműket és kiegészítőket vásárolhatunk.

Ebben a hónapban külön érdekesség, hogy egy úgynevezett pop-up shopba is betérhetünk, ahol a legszükségesebbeket beszerezhetjük – vagy mert otthon felejtettük, vagy mert lecsábulunk a kivételes ajánlatnak. A legjobb, hogy itt mindent egy helyen megtalálhatunk, amire az utazásunk során szükségünk lehet.

Budapest Airport_Chic&Charm

Persze nagy kérdés, hogy vajon hová fogjuk tenni ezt a rengeteg szépséget? Nem kell aggódnunk, hiszen minden olyan utas, aki a meghatározott üzletek valamelyikében vásárol, ajándékba kap egyet a Budapest Airport egyedi tervezésű VETEX táskáiból, amelyet nem kötnek a kézipoggyászokra vonatkozó szabályok. Azaz egy táskányi termék ingyenesen felvihető bármely gép utasterébe! Tudtad? Az év minden napján 18 étterem és 4 kávézó vár ránk, ha elfáradnánk a reptéri shoppingolásban!