Új tavaszi és nyári kiegészítők a Max Marában

Az Andrássy úti Max Mara rendhagyó workshopra invitált, ahol az eseményre Firenzéből érkezett a brand táskakészítő mestere, Marco Migliacci.  Bepillantást nyerhettünk nem csupán a márka újdonságaiba, de azt is megtudhattuk, hogyan is készül az igazi bőrdíszmű.

Elena Pesci, a Max Mara kiegészítőket tervező csapatának vezetője, valamint Marco Migliacci, firenzei táskakészítő mester tartott különleges workshopot, ahol a szemünk láttára készültek el a személyre szóló bőrdíszművek.

MaxMara_ChicAndCharm MaxMara_ChicAndCharm MaxMara_ChicAndCharm

„Nagyon örülök, hogy megmutathattam az érdeklődőknek, hogy készül egy magas minőségű bőrdíszmű, hiszen a táskakészítésnek lelke van. Még csak 14 éves kissrác voltam, amikor elkezdett érdekelni a bőr megmunkálása, majd elkezdtem egyre jobban beleásni magam a művészetébe. A Max Marával 2013 óta dolgozok együtt, velük kiélhetem a kreativitásom, letisztult, igazán minőségi darabokat készíthetek, öröm ilyen finom anyagokkal dolgozni.

MaxMara_ChicAndCharm MaxMara_ChicAndCharm

 „Az olasz táskákat a több száz éves tradíció és szakértelem teszi rendkívül egyedivé. A divat ugyan folyamatosan változik, de a régi, bevált technikák mesterről mesterre szállnak, a kifinomult kidolgozás, kivitelezés mai napig megmaradt, amit a Max Mara legújabb kiegészítő kollekcióján is láthatunk. Az új tavaszi-nyári trendeket is az egyszerű szabásvonal, az elegancia jellemzi, ami a színeket illeti, a barna, bézs, drapp, piros és az örök kedvenc, a fekete dominál” – tette hozzá Cappelli Éva, a Max Mara hazai tulajdonosa.

MaxMara_ChicAndCharm MaxMara_ChicAndCharm MaxMara_ChicAndCharm

Marco a rendhagyó workshopon azt is megmutatta, hogy kell a hasított bőrt összeilleszteni, valamint a fémalkatrészek behelyezésének technikájára is felhívta a figyelmet, melyek megadják a táska végső formáját. A magas minőség és szakértelem a helyi tímárok és a táskakészítők különleges, szoros kapcsolatának köszönhető. Napjainkban a legjobb bőröket Olaszországban cserzik, a legjelentősebb bőrruházati kiállításnak is Milánó ad otthont.

MaxMara_ChicAndCharm MaxMara_ChicAndCharm MaxMara_ChicAndCharm

Kapcsolódó bejegyzések