Trendi az édes, a cukorka szín – minden mennyiségben

Nem csak a divatban, de a dekor kozmetikumok között is hódítanak a cukorka színek, amelyek édesek, lágyak és szeretnivalóak.

A nemzetközi trendeket követve az ARTISTRY Candy Box kollekciója édes és csábító színeket mutat be. Az árnyalatkockák különleges dizájnjával, a gyönyörű színekben pompázó szájfénnyel és karakteres szemceruzákkal egyszerre szemet gyönyörködtető és teljesen egyedi sminket varázsolhatunk” – mondta el Rick DiCecca, az Artistry Global sminkmestere.

ARTISTRY Candy Box kollekció_ChicAndCharm

A tavasz nagy divatja, hogy az arcpaletta is több részből áll, amely megkönnyíti a tökéletes arcszín eltalálását. Hogyan használjuk? Az árnyalatokat külön-külön, vagy egy ecset segítségével össze is keverhetjük, ha pedig megtetszik egy szín, akkor bátran vigyük fel a szemhéjra is.

ARTISTRY Candy Box kollekció_ChicAndCharm

Már korábban is megismerhettük az Artistry beépített lámpavilágítással működő szájfényét, amellyel könnyedén kisminkelhetjük magunkat még a legnagyobb sötétben is, hiszen egy tükör segíti a munkánkat. A Signature Color termékcsaládban most 3 új szájfény közül választhatunk, melyek mindegyike 3 különféle színt tartalmaz. A színek keveredésével mindig más árnyalatot hozhatunk létre. A kondicionálókkal kevert friss összetételnek köszönhetően a szájfény kényelmesen puha és krémes érzést nyújt, használatával gyönyörű árnyalatokat érhetünk el.

ARTISTRY Candy Box kollekció_ChicAndCharm ARTISTRY Candy Box kollekció_ChicAndCharm ARTISTRY Candy Box kollekció_ChicAndCharm

Kapcsolódó bejegyzések