Tökéletes bőr, tökéletes smink a La Prairie segítségével

A La Prairie nem rég dobta piacra a Skin Caviar Essence-in-Foundationt, az első, kaviár víztartalmú, kompakt alapozót. Ez a csodálatos kivitelezésű termék kiül, belül egy remekmű.

„Egy személy aurája pont annyira szerves része az egésznek, mint a bőre”– nyilatkozta a XX. századi híres portréfestő, Lucien Freud amikor arról beszélt, hogyan igyekszik egy művész megragadni modelljei arckifejezését. A tökéletes, sugárzó arc végeredményben a kortalan szépség megtestesítője, az egészség visszatükröződése és a fiatalság abszolút esszenciája. Azonban a szépség portréja csak annyira lehet tökéletes, mint amennyire a festővászon az – nincs tökéletes smink tökéletes bőr nélkül.

Skin Caviar Essence-in-Foundation

Ugyanaz a törekvés, ami Freudot hajtotta, hogy kiemelje a ragyogó arc elevenségét, a La Prairiet arra késztette, hogy egyesítse a kaviár tudományát és a színek művészi tökéletességét egyetlen, páratlan készítményben, amely kiemeli és kifogástalanná teszi a bőr természetes szépségét.

Egy fenséges keverék

A Skin Caviar Essence-in-Foundation rendkívüli összetevőket tartalmazó, egyedülálló keverék. A kaviár víz tartalma a kaviár legfinomabb elemeit egyesíti egy tiszta, hatékony és nagy koncentrációjú infúzióban. A La Prairie exkluzív sejt komplexe a legújabb biotechnológiai kutatásokat alkalmazza, hogy megújult életet és energiát adjon minden sejtnek, ahol a szépség születik.

Skin Caviar Essence-in-Foundation

A színek művészetéhez elképzelt soft focus hatású pigmentekkel olyan egyedülálló formulát hoztak létre, mely maszk hatás nélkül tökéletesíti a bőrt. SPF 25 tartalom biztosítja a magas szintű fényvédelmet, míg PA+++ óvja a bőrt az idő előtti öregedését okozó UVA sugárzástól.

Skin Caviar Essence-in-Foundation

A tudomány és a szépség szövetségének eredménye egy fluid, egy olyan hidratáló emulzió, amely természetes módon fokozza az arc szépségét, kisimítja a bőrt és alapvető védelmet biztosít; mindezt egyetlen, tökéletes termékben. Finomítja a bőr textúráját, miközben a könnyűtől a közepesig változtatható fedőerő hibátlan, természetes befejezésű megjelenést biztosít.

Tökéletes dizájn kívül-belül

Az ötletes Skin Caviar Essence-in-Foundation kompakt utántölthető; egy levegőtől és fénytől elzárt belső rész óvja a terméket és biztosítja, hogy az mindvégig friss maradjon. Az innovatív hálós adagolórendszer enyhe megnyomásával pontosan az arcra kellő mennyiségű alapozót lehet kinyerni. Ez az alapozás művészete egy dizájn tárgyba rejtve.

Skin Caviar Essence-in-Foundation

Kapcsolódó bejegyzések