Tökéles lakk, lenyűgöző színek

A Bourjois feltalálta az új «La Laque» géllakkot, a lakkok csillagát. Új, 2-lépcsős körömápolási rutin, UV fény nélkül. Imádni fogod!

A Bourjois célja mindig is az volt, hogy a nők életét egyszerűbbé varázsolja. A La Laque géllakkal a profi szépségű körmök játszva elérhetőek, köszönhetően az egyszerű használatának, amely ajánlott kezdőknek és nagymenőknek egyaránt. A La Laque Gel egyszerűen eltávolítható hagyományos körömlakklemosóval. Könnyű, mint az egyszeregy!

NAIL-ROUTINE-LA-LAQUE-GEL

Nincs kompromisszum a színek terén sem! A Bourjois La Laque Gel 12 csodálatos árnyalatát a kifutók világa inspirálta. Elbűvölő színválaszték, gazdagon pigmentált árnyalatok, melyek úgy öltöztetik körmeidet, hogy megfeleljenek mindennapi hangulatodnak és vágyaidnak.

A Le Top Coat Gel a fedőlakkok új generációja, utolsó lépésként fixálod vele a színt, tökéletesíted a fényt, és megteremted a makulátlan manikűrt, mely akár 15 napon át tart!

GAMME LAQUE GEL

Így csináld: 

1.lépés: La Laque Gel – Sugárzó és intenzíven pigmentált géllakk, melyet 2 rétegben érdemes felvinni.

2 lépés: Le Top Coat Gel – Hosszantartó, fényes gél fedőlakk, melynek száradásához nincs szükség UV fényre. Elképesztően fényes körmök! Az eredmény tökéletes marad 15 napon át. A lakk egy szempillantás alatt maradéktalanul eltávolítható hagyományos körömlakklemosóval, a körmök roncsolása nélkül.

Kapcsolódó bejegyzések