Tavaszi divat tipp: idézd meg a Vadnyugatot!

Ahogy a nagy divatházak kifutóin is megjelentek a vadnyugat ihlette darabok, úgy már az itthoni divatcégek kínálatában is megtalálhatjuk ezeket az izgalmas darabokat. Rojtok, a természet vad színei, az erőt sugalló, ám mégis nőies ruhadarabok egytől-egyig kedvenceink lehetnek.

Hogy miért szerethetjük a forró sivatagot, a kietlen pusztaságot, a nyers természet erőit? Mert úgy jelennek meg a divatban, hogy egyszerre lehetünk ultra szexik, miközben a vagány és nagyon is bevállalós stílust képviseljük.

vadnyugat divat_ChicAndCharm

Természetesen létezik néhány ikonikus motívum, amely jellemzi ezt a stílusirányzatot, így a rojtok, a hasított bőr dzseki, a western csizma, a nyakban megkötött kendő vagy a kalap elmaradhatatlan eleme a ruhatárunknak. A kontrasztok is nagyon fontosak, úgy a színekben, mint az anyaghasználatban. A vastag bőr, textílbőr dzsekik, mellények, felöltők mellé finom zsorzsett vagy chiffon ruha párosul, és a konyak vagy csokoládé barna legtöbbször a fehérrel mutat igazán jól.

vadnyugat divat_ChicAndCharm

Viselhetjük farmerrel, shorttal, hosszú ruhával, rövid szoknyával, szinte végnélküli variációt találhatunk ki csupán ezeknek a daraboknak köszönhetően. Válasszunk egy fehér inget, egy hasított bőr táskát, és dobjuk a vállunkra a rojtos kabátunkat, és irány a Vadnyugat!

vadnyugat divat_ChicAndCharm

Ha pedig nőcisebbre vennénk a figurát, akkor az ejtett vállú, kicsit hippis felső lesz a kedvencünk, amelyhez elég csupán egy szakadt farmershort, egy cognac barna öv és egy bokacsizma a stílusos outfithez.

vadnyugat divat_ChicAndCharm

De még a végzett asszonyát is alakíthatjuk, ehhez nem kell más mint egy földig érő, lágy esésű hófehér ruha, amelyhez egy barna sarut viseljünk.

vadnyugat divat_ChicAndCharm

Ha szeretnétek még több inspirációra lelni, nézzétek meg az answear videóját, amely a Vadnyugat hangulatát hozza el nekünk!

Kapcsolódó bejegyzések