Szépülj a Sothys-szal a Margitszigeten!

A város lüktető szívében, ám távol annak zajától, a Margitszigeten mindig könnyű kikapcsolódni. Nem kell hozzá más, mint egy kis szabadidő, a strand felszerelésünk és egy leegyeztetett időpont a kozmetikában, és biztosak lehetünk abban, hogy estére mintha kicseréltek volna minket.

Sokszor éreztem már én is, hogy nagyon jó lenne gyorsan elutazni, és néhány napra magam mögött hagyni mindent, mert elviselhetetlenné vált az engem terhelő stressz, vagy éppen azt éreztem, hogy energiám végére értem. Ám egy utazás megszervezése nem kevés nehézséggel és anyagi hozzájárulással jár. Azonban rájöttem, létezik ennél egy sokkal kézenfekvőbb megoldás: irány a Margitsziget!

Margitsziget3

Mivel szeretem a kényeztetéseket, ezért arra gondoltam, hogy egy olyan napot szervezek magamnak, amiben minden van. Pihenés, kikapcsolódás, egy kis aktív feltöltődés, és rengeteg finom, ápoló kényeztetés. Keresve sem találhattam volna ennek jobb helyet, mint a szigeten fekvő Thermal Hotelt, amely csodálatos, megújult tereivel, modern, mégis barátságos belső kialakításával fogadja nem csak a külföldi, de a hazai vendégeket is.

Egynapos wellness és szépség program

A szálloda termál és wellness részlege tökéletes lehetőséget ad arra, hogy fürdőzzünk, szaunázzunk, vagy mozogjunk egy kicsit, a teraszon található nyitott medencében felfrissülhetünk vagy a partján napfürdőzhetünk kedvünkre. A napijeggyel igénybe vehető wellness szolgáltatásokat követően egy könnyű ebéd után a megújult  Emporium Beauty szalon felé vettem az irányt. A megújult környezethez méltó márkával és luxuskezelésekkel bővült a kínálat, így mostantól a nagy múltú Sothys márka arc és testkezeléseit is igénybe vehetjük.

zen1

Kényeztetés a testnek, feltöltődés a léleknek

A Sothys azt nyújtja nekünk, amire a legnagyobb szükségünk van: magas minőség mellett látványosan ható kezeléseket, kellemes relaxáló pihenést és teljes megújulást. Ehhez természetes, magas minőségű hatóanyagokat alkalmaznak professzionális termékeikben, és a kialakított protokolloknak köszönhetően fantasztikus pillanatokban lehet részünk, akár arckezelést, akár testkezelést válasszunk is.

Sothys kezelések nőknek és férfiaknak

A Sothys elbűvölő illatokkal, gyengéd krémekkel, harmonizáló masszázsmozdulatokkal teszi feledhetetlenné az ott töltött perceket. A kényeztető Secret de Sothys testkezelés mellett, karcsúsító, méregtelenítő és 100%-ban személyre szabott, egyéni kívánság szerint összeállított testkezelések közül választhatunk.

Sothys Margitsziget

Az állandó arckezelések – bőrmegújító, intenzív hialuronsavas, luxus anti-aging és szemkörnyéki kezelés – mellett a Sothys évente két egyedi és limitált kiadású szezonális kollekcióval lepi meg vendégeit. Az elbűvölő illatú szezonális gyümölcsök és jellegzetes fűszerek kivonatai alkotják a kezelések fő hatóanyagait.

Sothys Margitsziget

A lifting hatású Feszesítő arckontúr, nyak és dekoltázskezelés kimondottan az áll, a nyak és a dekoltázs területére fókuszál. A kezelés hatására megemelkedik az arc kontúrvonala, és kisimulnak a nyak és a dekoltázs bőrének ráncai.
Természetesen a férfibőr speciális igényeire is felkészültek energizáló és revitalizáló arckezeléssel, mélytisztító arckezeléssel és szemkörnyék ápolással.