Szépséges, matt arcbőr, maszk hatás nélkül

Teljesen láthatatlan, mégis megváltoztat mindent: a Bourjois  Air Mat termékénél a termékfejlesztés legfőbb célja a tökéletesen sima, hibátlan, matt bőr elérése volt.

A Bourjois innovációjának köszönhetően most itt a kifényesedésmentes, finoman matt bőr, a könnyű formula teljesen természetes, nem kelt maszk hatást és akár egész napon át is kitart. Akár egy csodálatosan finom , selymes fátyol, belesimul a bőrödbe.

Air Mat V4

Elfedi a hibákat, egyenletes bőrszínt biztosít, természetes hatású, olyan, akár egy láthatatlan fátyol, mintha sminkeletlen lenne az arc, kényelmesen lélegzik a bőr, ugyanakkor hibátlan, egyenletes az arcszín. Az alapozó speciális bevonattal rendelkező pigmenteket tartalmaz, ezeknek köszönhető a friss, természetes hatás, mely akár egész napon át is megmarad. Nem ragacsos, apró olaj molekulák segítik a formula megtapadását a bőrön, ez biztosítja a tartósságot.

1

Az Air MAT különleges, mattító púdert is tartalmaz, valamint cinket és silica gyöngyöt, mely azonnal felszívja a faggyút anélkül, hogy nehéz, maszk hatást keltene. Egységesíti a bőrszínt, elfedi a hibákat, eredmény: gyönyörű bőr!

Egyszerűen lehetetlen, hogy ne a megfelelő árnyalatot válasszuk: a csomagolás színe (ugye milyen stílusos a metál kupak?) megegyezik a benne rejlő alapozó színével. Ha sikerült kiválasztani a hozzád illő árnyalatot, csak jegyezd meg a szín kódszámát és legközelebb már tudni fogod, melyiket vedd le a polcról.

  • A hölgyek 87% egyetért azzal, hogy az Air MAT alapozó elfedi a bőrhibákat és gyönyörű bőrt eredményez
  • A hölgyek 84% elégedett volt az elért matt hatással és kellemesnek érezte az alapozót
  • A hölgyek 81% hisz abban, hogy az Air MAT alapozó engedi lélegzeni a bőrt

 

Kapcsolódó bejegyzések