Szépségcsomag karácsonyra

2015 október 27.
Szépségcsomag karácsonyra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Amikor túl vagyunk a kapkodással teli, fárasztó karácsonyi előkészületeken, különösen fontos, hogy az ünnepi időszakban időt szánjunk magunkra és a lelki feltöltődésre, ezen belül is a szépségápolásra.

A különböző hatóanyagú krémek és megfelelő illatszerek egyszerre kényeztetik a tested és lelked, így ha szeretnéd családtagjaidat sugárzóan boldognak látni, az alábbi Eucerin Anti-age ajándékcsomagok bármelyike praktikus ajándék lesz.

Eucerin HYALURON-FILLER Ráncfeltöltő nappali arckrém száraz bőrre és éjszakai arckrém

A krémek fő hatóanyaga a hialuronsav és szaponin. A hialuronsav szemmel láthatóan kisimítja a ráncokat, megköti a nedvességet a bőrben, a szaponin fokozza a hialuronsav termelődését a bőrben. Rendszeres használat mellett jelentősen csökkenthető a homlok, száj és az orr környéki ráncok mélysége. Az ünnepi csomagolású krémcsomag ötletes és hatásos ajándék anyunak, nagymamának egyaránt.

Eucerin_HyaluronFiller_karicsomag
Eucerin VOLUME-FILLER Bőrfeszesítő szemránckrém és VOLUME-FILLER Bőrfeszesítő nappali arckrém
A krémek 3 aktív hatóanyagának kombinációja hatására az arcbőr érezhetően feszesebbé válik. A magnolol a bőr feszességét javító sejtek számát növeli, az oligo-peptidek stimulálják a kollagén hálózatot, a hialuronsav pedig intenzíven hidratálja a bőrt és segít a ráncok csökkentésében. A 15-ös fényvédő faktornak és az UVA szűrőnek köszönhetően a termék hatékony védelmet nyújt a bőr idő előtti öregedése és a ráncok elmélyülése ellen. A színezőanyag- és parabenmentes krém kiváló sminkalap.

Eucerin_VolumeFiller_karicsomag

Eucerin DermoDENSIFYER Bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém és éjszakai arckrém
Felgyorsítja a bőr saját, természetes mély regenerálódási folyamatát. A széles spektrumú UVA/UVB-szűrők megakadályozzák a napsugárzás hatására láthatóvá váló pigmentfoltok megjelenését. A kor előrehaladtával és főleg a menopausa megjelenésével a bőr öregedése láthatóan felgyorsul, ezért fejlesztette ki az Eucerin a DermoDENSIFYER Bőrtömörséget Regeneráló termékcsaládot. A termékek használatával helyreállítható a bőr tömörsége, rugalmassága.
Eucerin_DermoDensifyer_karicsomag
Eucerin Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém és éjszakai arckrém
Kifejezetten az érzékeny, száraz arcbőr mindennapos ránctalanító ápolására ajánlott. A krém Q10-koenzim tartalma hosszan tartó ránctalanító hatást biztosít. A Q10 Active nappali krém növeli az arcbőr ellenálló képességét, csökkenti a ráncok mélységét és feszesebbé teszi az arc kontúrjait. Illat-, színezőanyag- és parabenmentes.
Eucerin_Q10_karicsomag

Kapcsolódó bejegyzések