Swarovski csillogás az Intimissimi ünnepi melltartóján

Az Intimissimi nagystílűen ünnepli huszadik születésnapját: egy különleges melltartó megalkotásával, amely ékszerként tiszteleg a női szépség előtt.

A márka egyik nélkülözhetetlen alapdarabja, a teljesen fekete, pánt nélküli Monica modell mikroszálas hátsó pántját csillogó kristályok borítják. Az Intimissimi aprólékos figyelmet fordított a tervezési folyamatra, a különleges darabot ragyogó  Swarovski kristályokkal díszítette. A 325 kristállyal díszített fehérnemű arra született, hogy az egész világ megcsodálja, és új fényt adjon megjelenésednek.

RIF020 ON ICE BRA_kicsi

Swarovski kristályok, négy különböző méretben – a legnagyobbtól a legapróbbig minden követ egyenként, kézzel helyeztek fel, előre megtervezett minta szerint. A fényáradat a fekete anyagon olyan, mintha több száz hullócsillag lenne a forrása.

RIF020_019_F_55965_kicsi

Az Intimissimi On Ice egy egyedülálló előadás, a hírességek és a stílus parádéja, ahol a divat, a tánc és zene sztárjai egy szenzációs koreográfia keretében randevúznak a jégen. Ez tökéletes alkalom arra is, hogy a cég egy új melltartót mutasson be, amelyet a sikk és a varázslat  látványos ünnepének szentel; egy rendkívüli, új darabot, amely a Swarovskival való együttműködésből született. Exkluzivitása ellenére a márka limitált szériában 6500 darabot tesz elérhetővé az üzletekben és online. Minden egyes darab biztonsági pecséttel és szériaszámmal lesz ellátva, így közvetlenül nyomon követhetőek a Swarovski honlapján (www.crystals-from-swarovski.com), eredetiségük garantálása érdekében.

RIF020_019_B_55977

A melltartó előreláthatólag 89.90 eurós áron lesz elérhető Olaszországban. Hozzá egy kétrétegű selyemzsorzsett felsőt terveztek, melynek mandarin gallérján 147 kristály ragyog, hátát romantikus masni díszíti. Csupán 4500 darab készül majd az utóbbi felsőből, amely rendkívül nőies és divatos – olaszországi ára várhatóan 99.90 Euró lesz. A tervek szerint mindkét termék szeptember végén kerül forgalomba 1257 üzletben, amelyekből 328 a Tengerentúlon található. Az elegáns darabok hatalmas sikerre számíthatnak, látványosak lesznek, akárcsak a show, és kifinomultak, mint maguk a kristályok. Egyedülálló energiával rendelkeznek…akár a húszévesek.

CAROLINA AS A BUTTERFLYswarovski bra sketch

Kapcsolódó bejegyzések