Sejtmegújítás mesterfokon

Sajnos az idő múlását még nem lehet leállítani, de késleltethetjük a bőr öregedését. Okos öregedésgátló anyagokkal, egészséges és fiatalító gyümölcsökkel, zöldségekkel, és a legújabb, vonásokat lágyító sminkekkel hatékonyan vehetjük fel a harcot az idővel.

image001

 

Néhány napja a kezembe került a Helia-D legújabb terméke, a Helia-D Age Control Plus Sejtmegújító szérum, mely az öregedés elleni küzdelemben segít, köszönhetően a benne található hatóanyagoknak. Megmondom őszintén, szeretem a szérumokat, mert roppant egyszerű a használatuk: este vagy reggel a szokásos krémezés előtt felviszem a szérumot a bőrre, amely könnyedén felszívódva már a bőröm javára válik. Így máris jobban érzi magát a bőröm, és a bevált krémemről sem kell lemondanom.

sejtmegujito-kicsi

A Helia-D esetében sem csalódtam, hiszen kellemesen könnyű textúráját egyszerű eloszlatni a bőrön, hamar felszívódik. Nem hagy ragacsos érzetet maga után, ellen érezhető, hogy a bőröm szinte “boldog”, az utolsó cseppig magába szívta az értékes szérumot. Az illata nagyon kellemes, enyhe, egyáltalán nem tolakodó, így ha erre felvisszük a saját, megszokott krémünket, az illatok nem keverednek, és nem okoznak túlzó illatkavalkádot.

A Helia-D Age Control Plus Sejtmegújító szérumát arra fejlesztették ki, hogy optimálisan támogassa a bőr természetes védekező rendszerét, enyhítse a meglévő ráncok mélységét és kialakulását szinte minden korosztály számára. Argán őssejt kivonatot és hyaluronsavat is tartalmaz, hogy a bőr újra feszes és hidratált legyen. Mit tudhatunk erről a két összetevőről?

Az argán őssejt kivonat a bőrfelszín legmélyebb rétegébe, az irharétegbe is képes bejutni, s ott kifejteni hatását. Sejtmegújító hatásának köszönhetően belülről tölti fel a bőrt élettel. Csökkenti a szarkalábakat és növeli a bőr feszességét.

Az is bizonyított, hogy a bőr klimatizált helyiség és a külső környezet közti folyamatos hőmérsékletváltozás során is rengeteg nedvességet veszít. A hyaluronsav a bőr egyik legfontosabb természetes építőeleme. Egyedülállóan erős vízmegkötő hatásának köszönhetően lehetővé teszi, hogy a bőr feszes és üde maradjon.

Kapcsolódó bejegyzések