Sáfrány és éjkék a kifutón

Bódis Boglárka az a tervező, aki éteri finomsággal közelít a női mibenléthez, és ennek leképezéseként meseszép ruhákat alkot az Elysian márkanév alatt. Nemrég a 2016 tavaszi/nyári kollekciójának bemutatóján jártam, ahol a lenge sárga és fehér ruhák egy pillanat alatt a nyárba repítettek.

1 kollazs

Érdekes háttér információ, hogy a Smart & Brave kollekció megtervezését nem más inspirálta, mint Bogi kisfiának wakeboardozása. Az edzések alatt figyelt fel a tervező a vízi sportok öltözködéskultúrájának izgalmasságára, így a sportos szabásvonalakat ötvözte a márkára jellemző nőies, finom anyagokkal, és törekedett arra, hogy a kollekció merész, játékos és könnyed hangulatot árasszon. Üzenete a nőknek, hogy legyenek bátrak, néha vakmerőek, és akár elhivatottságból, akár kalandvágyból merjenek olyan dolgokat megélni, amelyektől erősebbnek érzik magukat.

2 kollazs

A márka ezen kívül tett még egy izgalmas és bátor lépést. November 19-én bemutatta gyerek kollekciójának első darabjait. A „Petite Elysian” jövő évtől lesz elérhető, csak kislányoknak. Mindkét kollekcióra a sáfrány, az éjkék és a fehér színek a jellemzőek. Anyaghasználatban visszaköszön a selyemlen, hernyóselyem organza, batiszt, pamutpiqué, és a bőr.

A márka nem hazudtolja meg magát: továbbra is a ragyogás, a csábítás, a játékosság jellemző rá. Mindezt oly módon, hogy megtartja a márkára jellemző letisztult nőiességet és nagy hangsúlyt helyez a fodrokra és a rakásokra, emellett pedig a vibráló, élénk színek, izgalmas kivágásokat és finom anyagokat fedezhetjük fel az Elysian modelleken.

(Fotó: Acsai Kinga)

Kapcsolódó bejegyzések