Royal Ascot divatja a Max Mara Weekend új kollekciójában

Csodálatos kollekcióval vágott bele a nyári idénybe a Max Mara Weekend. A Royal Ascot versenyek inspirálta Trophy Day névre hallgató kollekciót mutatták be egy sajtóesemény keretén belül, amelyet a Dorottya utcai üzletben mi is megtekinthetünk és megvásárolhatunk.

Richard Saja hímző művésszel közös kollekciót álmodott meg a Max Mara Weekend, amelyet az évente megrendezésre kerülő, a divatvilág egyik leglátványosabb megmozdulása, a Royal Ascot inspirált.

Trophy Day_Max Mara Weekend

A klasszikus, Toile de Jouy mintájú textilek a kollekcióban egy kis pluszt kaptak: Richard Saja minden egyes darabon otthagyta kézjegyét, és egy-egy motívum az általa megálmodott hímzéssel tett gazdagabbá.

Trophy Day _Max Mara Weekend

A kollekcióban olyan ruhadarabok találhatóak, amelyek megfelelnek a Royal Ascot öltözködési kódexének. Tíz színpalettából választhatunk, melyekben megtalálható többek között a bordó, a kék, az elefántcsont szín, a narancs. A kollekcióban szivarnadrág, ’50-es évek fazonját idéző ruha, organza kiskabát, boleró, papucs vagy épp buggyos táska található.

Kapcsolódó bejegyzések