Próbáld ki a GUESS új illatát!

Kifinomult, magabiztos, időtálló. Bemutatkozik a GUESS 1981 parfüm, nők számára tervezett modern illat, melyet a márka öröksége, az ikonikus GUESS lány  klasszikus eleganciája ihletett.

Magabiztos és hiteles

Stephen Nilsen, a Givaudan parfűmőre tervezte az illatot, mely tökéletesen illeszkedik a GUESS nő megjelenéséhez és kifejezi az élethez való viszonyát. “Az illat megalkotásánál fiatal, magabiztos nőt képzeltem el, aki tisztában van értékeivel és személyiségével. Rendelkezik egy belső iránytűvel, ami megmutatja számára a helyes utat, amikor ösztöneit követi. Olyan illatot képzeltem el, melynek alkotói szépen épülnek egymásra, szinte kézzel fogható textúrát alkotva, éppen úgy, ahogy a nőknek is megannyi arcuk van, sokoldalúak, erő árad belőlük, ugyanakkor csábítóak és nőiesen gyengédek is tudnak lenni.”

GUE_1981_EDT_30ml_PKSHT

Az illat

A GUESS 1981 a márka sokszínű örökségének ünnepe. A márkát 1981-ban alapították, hamarosan a fiatal, szexi és kalandvágyó élet ikonikus szimbóluma lett. Ez a letisztult és könnyed illat megtestesíti a brand szülőhelye, Los Angeles életstílusát. Érezni benne Kalifornia tiszta egét, a fák illatát, a pézsma érzékiségét.

A GUESS 1981 kifinomult és érzéki, virágos-pézsmás illat, ez a jelleg most először jelenik meg a GUESS parfümök sorában. Finoman púderes ibolya jegyekkel nyit, melyeket ambrette fás akkordja egészít ki. Az illat szívjegyében jázmin szirmok, édes-leves körte csábítanak, melyek hatását szantál teszi tartóssá. A földjegyű cédrus, rabul ejtő ámbra és puha bőrt idéző pézsma szépen texturált alapjegyet alkotnak.

o.51866

Kapcsolódó bejegyzések