Poppy chic kollekció: üde tavaszi színek

Ezen a tavaszon megdobog a párizsi nők szíve, amikor meglátják a Bourjois új palettáit, csodásan harmonikus nude, mennyei pinkek és ragyogó bézs árnyalatok kavalkádját. A csókolnivaló, bársonyos ajkak vagy az ütős színekben pompázó körmök minden megjelenést feldobnak. Ezen a tavaszon a lágy, de ragyogó színek dominálnak, vibráló, életteli lendületet adva.

bourjois-poppy-chic-model

Vendég designer: Elise Chalmin

Mostani tavaszi kollekciója megtervezéséhez a Bourjois a fiatal, párizsi, tehetséges designert, Elise Chalmin-t kérte fel, az ő geometrikus mintái és finom színei ihlették a Poppy Chic trended. Választékos ízlése, szárnyaló kreativitása és a színek iránt érzett szenvedélye tette a tavaszi kollekció múzsájává. A fiatal tehetség és a Bourjois együttműködésének gyümölcse a #ParisPoppyChic kollekció, melyben lágy, kifinomult nude árnyalatok mellett ütős kontrasztot alkot a pezsdítő, dinamikus és friss piros szín.

A kollekció tervezésekor Elise saját kedvenc motívumait, a grafikai elemeket is megjelenítette. A tavaszi trend színeit felhasználva tündéri grafikai hátteret alkotott a Bourjois termékekhez, mely a bevezetést támogató marketing anyagokon jelenik meg. 

43578f96181539355f5f2149a007a996_web

A je-ne-sais-quoi stílus

Minden paletta három természetes színt és egy csillogó negyedik árnyalatot tartalmaz, mely a szemek kiemelésére és optikai nagyobbítására szolgál. A krémes, púderes textúra könnyed, kellemes érzést hagy a bőrön, egymással jól eldolgozható árnyalatok, melyek akár 12 órán át is kitartanak.

Smoky Stories N°13 Taupissime: Homokszín, lágy barna és tópszín szemfesték csodásan harmonikus összeállításban, csepp csillám a szemhéj közepére, hogy még jobban kiemelje a tekintetet.

Smoky Stories N°14 Tomber des Nudes: Lágy rózsaszín, púderes bézs és rózsafa árnyalatok, melyeket ezüstcsillám tesz még hangsúlyosabbá.

5de6d9a174cf69dfb57a4819aee3b19d_web

Volume Reveal : a döbbenetesen hatékony szempillaspirál!

Ez “A” szempillaspirál, ami elér és felfed minden apró szálat, még azokat is, amik szinte láthatatlanok. A 3x-os nagyítású tükör és a rugalmas kefe a kétfajta sörtékkel garantálja, hogy minden egyes szálat egyenletesen bevonjon a formula. Mindet! Kivétel nélkül!

Ellenállhatatlan ajkak

Rouge Edition Velvet, a Bourjois kultikus rúzsa most új árnyalatban került a kollekcióba, azonnal feldobja az ajkakat. Fedezd fel a 20-as Poppy Days árnyalatot, ezt az intenzív színt, mely egész nap kitart az ajkaidon! A modern, vöröses-narancsos árnyalat minden megjelenéshez tökéletes választás! Ha maradsz a nagyon nude megjelenés mellett, akkor próbáld ki a 10-es Don’t pink of it színt, mely lágy, rózsás ragyogásával kiemeli ajkaid szépségét.

e81a3fb3ecfe239af5b1763b5ed9e3ff_web

La Laque Gel körömlakk, légy a kisujjad hegyéig nőies és elegáns!

A La Laque Gel körömlakkok profi eredményt hoznak: tiszta pigmentek, bájos árnyalatok, melyek akár 15 napig is fenn maradnak, ha a speciális, zselés hatású fedőlakkal használjuk. A NUDE színek kifinomult harmóniájában Elise Chalmin 3 új árnyalatot álmodott meg: a N°17 Belle inco’nude színt kiegészítette a N°25 Atti-nude árnyalattal, mely selymesen pink, a N°26 Pink Twice-al, ami rózsafa színben játszik és a pajkos N°27 Cocolico-val, mely ragyogásával a Poppy Day rúzs tökéletes kiegészítője.

abca88838bc51e01997c1b6b2850160e_web

Kapcsolódó bejegyzések