Palvin Barbi karácsonya az Intimissimivel

A kifinomult érzékiség első számú életre keltője, az Intimissimi, november 24-én este, Fashion Street-i üzletében exkluzív karácsonyi kollekcióbemutatót tartott, ahol Palvin Barbara, a márka egyik nagykövete nyitotta meg az ünnepi szezont.

_DM39005

Hatalmas tömeg hömpölygött az Intimissimi Fashion Street-en található belvárosi üzlete előtt, hiszen a modellvilág egyik leghíresebb képviselője, Palvin Barbara volt a vendég, aki egyben a karácsonyi szezon megnyitásának ünnepélyes ceremóniájában is segédkezett. Barbi igazán szexi volt, mert a márka egyik ikonikus melltartóját viselte egyszerű vonalú fehér blúz alatt, engedve annak keresztpántjait kivillanni. Igazán lenyűgöző látvány volt, nem véletlenül került a vakuk kereszttüzébe :)

_DM38989

Az Intimissimi kedvenc darabja nem más, mint a téli kollekció fekete és sötét éjkék fényű csipkéből és tüllből készült Precious Light Elena Balconette melltartója, amely – a legfrissebb trendnek megfelelően – csak félig párnázott, valamint különleges, fél-kosaras kialakítással és a mélyen dekoltált ruhákat új életre keltő, elegáns, elülső pánttal rendelkezik.

1

Az este egyik legemlékezetesebb pillanata akkor érkezett el, amikor Palvin Barbara egyetlen varázslatos érintése nyomán fénybe borult az Intimissimi karácsonyfája. Majd egy pohár pezsgő kíséretében közösen koccintottunk az elkövetkező karácsonyi ünnepekre. A nemzetközi modellkarrierrel büszkélkedő Palvin Barbi a legtermészetesebb módon állt szinte mindenki rendelkezésére, aki egy közös fotót szeretett volna készíteni vele. Sőt, az üzlet előtt szinte tömeggé duzzadó rajongókkal is elbeszélgetett, fotókat készített és videózott, mintha mi sem lenne ennél természetesebb számára.

2

Az Intimissimi jóvoltából az ünnep, a sikk és a nőiesség minden szépsége és ragyogása  találkozhatott egyetlen felejthetetlen téli estén, miközben megtapasztalhattuk, hogy még egy világsztár is lehet természetesen elbűvölő, és egy világmárka is lehet elérhetően luxus – az ünnepi pillanatokban, és azon túl.

Kapcsolódó bejegyzések