Őszi hangulatok a Cadenzza-tól

A Cadenzza 2016 őszi/téli bemutatóján megbizonyosodhattam, hogy ősszel is divatban maradnak a geometrikus formák, az etno, és az arany színvilág még nagyobb hangsúlyt kap. A jól ismert luxus márkák mellett, mint például Versace, Vivienne Westwood, Tory Burch, olyan trendi márkák és designerek ékszerei is kaphatóak lesznek, mint Kate Spade vagy a merészségéről híres Eddie Borgo.

Cadenzza BudapestAz ősz egyik témája, a „Future Folk” az inspirációját az ugandai Joram Jojo munkásságából meríti, aki az afrikai népművészetet és a történelmi legendákat értelmezi újra, egy elképzelt, futurisztikus környezetben. A kollekciókat progresszív geometriai minták, gazdag színvilág, arany díszítés jellemzi. Ezeket pedig különböző természetes anyagok felhasználásával – mint például tollak, textilek és féldrágakövek – teszik még látványosabbá.

GasBijoux_Massai_karkoto_es_Scaramouche_karkoto GasBijoux_Scaramouche_karkoto_es_Penna_karkoto Sok híres tervezőt inspirált a „Fekete & Arany” témája, közéjük tartozik Kate Spade is, aki idén először jelenik meg a Cadenzza kínálatában az általa tervezett nyaklánc és karkötő kollekcióval. Illetve a szezon egyik különlegessége a “Versace for Cadenzza” kollekció a Versace divatháztól.

KateSpade_karperecek Versace_for_Cadenzza_fulbevaloAz „Arctic” irányvonal titokzatos kontúrokat kombinál az arany különböző árnyalataival, mely így szokatlan alkotásokat eredményez. A gleccserek inspirálta erős vonalak és kontúrok tökéletes kiegészítőt eredményeznek a téli megjelenéshez.

Cadenzza_Artic (1) Cadenzza_Artic (3) Cadenzza_Artic_kollekcioA Cadenzza-ról: A prémium divatékszer szegmens egyik első multibrand szereplőjét, a Cadenzza-t 2012-ben alapították.  Az exkluzív üzletek világhírű designerek és a divatvilág feltörekvő tehetségeinek legújabb, kézzel készített ékszerkollekcióját kínálják. A Cadenzza elhozza ezeket az ékszereket a trend-tudatos nők számára, akik értékelik a minőséget és tudják, hogyan fejezzék ki önmagukat a viselt ékszerek által. A Swarovski Group részeként a Cadenzza márka több mint 120 éves tapasztalatra számíthat a minőség, az innováció és a trend szakértelem területén az ékszeriparban.

Kapcsolódó bejegyzések