Olvad a zsír, mozgás nélkül is!

Makacs zsírpárnáink nem fognak örülni a hírnek: a zsírolvasztó és cellulit-bontó injekciókkal való alakformálás immár nemcsak a filmsztárok számára elérhető. Megérkezett az Aqualyx injekció, mely kiválóan kezeli a kényes területeken lerakódott zsírpárnákat.

Aqualyx2

Eddig az olyan területekről, ahonnan mozgással és diétával sem tudtunk megszabadulni a zsírtól, csupán zsírleszívással lehetett levarázsolni a fölösleget. Ez pedig meglehetősen drasztikus beavatkozás, mely hosszú gyógyulási idővel, véraláfutásokkal, fájdalommal jár. Hetekig kell szorító fehérneműt hordani. Az Aqualyx injekció ezzel szemben kíméletes, ugyanakkor nagyon hatékony: kiválóan kezeli a toka, a felkarok, a háti redők, a csípő, a derék, a fenék, a belső és külső comb, lovaglónadrág és a térd helyi zsírpárnáit, illetve a nyak hátsó részén megjelenő lerakódást. Férfiaknál a mell elzsírosodása esetén is használják.

alydia

Zsírolvasztás enzimmel

A zsírpárnába injektált mikro-zselés oldat a szervezetben természetesen előforduló zsírbontó enzimet tartalmaz, amely lebontja a zsírsejtek falát, a sejtekben lévő zsírsavak pedig így kiszabadulnak. A test nyirokrendszere elszállítja a felszabadult zsírsavakat a vénás rendszeren keresztül, és azok a májon át választódnak ki, vagyis természetes úton kiürülnek a szervezetből. Az Aqualyx hatóanyagot injekciók segítségével juttatja be az orvos közvetlenül a zsírszövetbe. A 20-30 perces kezelés mégsem fáj a hatóanyaghoz kevert kis dózis lidocainnak köszönhetően. A kezelések 21-24 naponta történnek, a legtöbb esetben a változás a 3-4. alkalom után lesz szembeötlő.

aqualyx

Csodafegyver a cellulit ellen

Az Alidya teljesen más irányból közelíti meg a narancsbőr problematikáját az eddigi kezelésekhez képest. Az egyetlen olyan hatóanyagkoktél, mely nemcsak kezeli a meglévő narancsbőrt, de megakadályozza az újabb csomók kialakulását. A felszínen és a bőr mélyebb rétegeiben egyaránt kifejti hatását. Speciális összetétele egyszerre kezeli a cellulitot kiváltó okokat: megköti a lerakódott méreganyagokat, lúgosít, fokozza a szövetek nyirokkeringését és javítja a szövet szerkezetét.  Az Alidya hatóanyagai a zsírszövetben zajló, cellulit képződéshez vezető gyulladásos folyamatok ellen hatnak, a vérkeringés serkentése által elősegítik a méregtelenítést és megkötik a cellulit kialakulásához hozzájáruló antioxidánsokat. Az eredmény a szövet szerkezetének javulása, ami sima, egyenletes bőrfelszínben mutatkozik meg.

Alydia

A hatóanyagot apró szúrások formájában (pici tűvel vagy mezoterápiás pisztollyal) juttatják a probléma gyökeréhez helyi érzéstelenítésben. A kívánt eredmény eléréséhez szükséges kezelések száma a cellulit fokától függően 7 – 12 alkalom. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a páciensek nemcsak cellulitjuk jelentős részétől szabadulnak meg, de a kezelések áldásos mellékhatásaként centikkel karcsúsodnak is! További információ: www.royalclinics.hu

Kapcsolódó bejegyzések