Minden játszmát megnyer – ez az új Lacoste parfüm

Ha egy igazán könnyed és légies illatra vágynál ezen a friss tavaszon, akkor a Lacoste új illata biztos tetszeni fog. Az elegáns üveg ugyanis tartogat némi karamellt, cédrust és rózsát is. De lássuk, miről mesél Olivier Cresp parfümőr új kreációja!

2018-ban Olivier Cresp mester parfümőr  újraálmodta a 15 évvel korábbi kreációt, és megszületett egy új, intenzívebb és rendkívül nőies illat, melyet az elegáns sziluettek és az egyszerű, ultra precíz vonalak ihlettek. A LACOSTE pour Femme Intense nőies koncentrátum, kozmopolita esszencia, amelyet áthat az utánozhatatlan „Elégance à la française”.  Egy parfüm, amely arrogancia nélkül érvényre juttatja személyiségünket, egyszerre gyengéd és merész, magabiztos eleganciát áraszt.

Lacoste pour Femme Intense_ChicAndCharm

Az eredeti illatkompozícióhoz képest Olivier Cresp most a finom érzékiség felé tolta el a hangsúlyt: az illat csábító karamellel nyit, mintha a nap simogatná és színezné finom barna színűre bőrünket. A szívjegyeknél a törékeny, finom rózsa vezeti fel az érzéki pézsmát, akárcsak az eredeti illatnál. A himalájai cédrus és a szantálfa meleg, intenzív akkordjai tartóssá teszik az érzéki kisugárzást. Az új elbűvölő Eau de Parfum valósággal életre kel a bőrön. Olyan, mint a selymesen puha bársony érintése. Rabul ejtő, ellenállhatatlanul nőies illat, amely flörtöl érzékeinkkel.

Lacoste pour Femme Intense_ChicAndCharm

Az új Eau de Parfum Intense illat tiszteletére megújult az ikonikus illatüveg. Megőrizte eredeti karcsúságát és finom vonalvezetését, színe viszont a bronz különböző árnyalataiban pompázik. Alul szinte áttetsző az üveg, a kupak felé haladva pedig egyre intenzívebb a szín. Melegséget sugárzó, időtlen illatüveg a jól ismert krokodil márkajelzés ezüstös lenyomatával.

Kapcsolódó bejegyzések