Michelin csillagot kapott Armani párizsi étterme

A Boulevard Saint Germain-en található Emporio Armani butikvendéglő, Massimo Tringali séf vezetése alatt 2018-ban Michelin csillagot kapott.

Az étterem 1998-ban, Giorgio Armani 25 étterme között elsőként nyitotta meg a kapuit. Nyolc Emporio Armani kávéházat találunk a világban, ezeket többek között Milánóban, Tokióban, Dubaiban illetve Santiago de Chilében kereshetjük fel.

A párizsi Emporio Armani Caffé and Restaurant 2016-ban újították fel, és mint a márka zászlóshajója Párizs elegáns negyedében, a Sainté-Germain des Parisban térhetünk be elegáns tereibe. A dizájn nem mindennapi: világosabb és légiesebb megjelenést tavaly októberben kapta, amit az Emporio Armani 2017 tavaszi kollekcióval együtt mutattak be, Milánó helyett kivételesen a francia fővárosban.

Emporio Armani Caffé and Restaurant

A finoman kanyargó vonalak, a fémes hatás mellett jól érvényesülő drapp bőr bútorok jellemzik a földszinten található kávézót és az emeleti éttermet.

A díjnyertes Tringalo menüjét hagyományos olasz konyha jellemzi, melyek között megtalálhatjuk a divattervező kedvenceit is, mint a Spagetti San Marzano paradicsommal és friss bazsalikommal, vagy a piemonti borjút, tonhal- és salina-capers mártással és édes- savanyú zöldséggel, kiegészítve az olasz ikonikus édességgel, a tiramisuval.

Kapcsolódó bejegyzések