Még mindig menő a francia manikűr

A francia manikűr visszatért és most vagányabb és klasszikusabb, mint valaha.  Készíts hibátlanul ragyogó gél stílusú francia manikűrt 3 könnyű lépésben, akár otthon, UV lámpa nélkül.

A trendekkel folyamatosan lépést tart a Rimmel, így most bemutatja az új Super Gel French Manicure kollekciót, melyet ugyanaz az innovatív természetes fény és védelmi technológia jellemez, mint a Super Gel körömlakk rendszerét.

A nyári könnyed virágok és a semleges színek inspirálták a Rimmel Super Gel French Manicure kollekció 3 elképesztően elegáns árnyalatát. Válassz a krémes Ivory Tower #092 és a meleg bézs Caramel Nude #093 árnyalatok közül. Mindegyik kitűnően illik a tiszta fehér Porcelain #90 árnyalathoz, mely a körömvégeket emeli ki.

17797342_1339350016108719_1804134582_o

Így készítsd el a saját francia manikűrödet: 

Első lépés: Két rétegben vidd fel a Super Gel French Manicure színt az egész körmödre – nincs szükség alapozásra. A pontos ecsetnek köszönhetően professzionális vonalakat húzhatsz anélkül, hogy túlszaladnál a felületen.

Második lépés: Húzd meg a fehér végeket egyetlen vonallal, így pontos, tökéletesen természetes hatást érsz el.

Harmadik lépés: Aktiváld a védelmet és csillogást a Super Gel top felvitelével – elegendő a természetes fény, nincs szükség lámpára. A gél hatású lakk gyorsan szárad, mint egy általános körömlakk, buborékok, repedezés nélkül. Egyenletes és sima felületet eredményez. Eltávolítása egyszerű: használj közönséges körömlakklemosót.

Kapcsolódó bejegyzések