Mediterrán gazdagság Roberto Cavalli Paradiso Azzurro illatában

A felkelő nap arany sugarai lágyan cirógatják a Földközi tenger hullámait, arany pászmák hatolnak a kéklő mélységbe. A fény körülöleli a Nőt, ahogy az azúr paradicsomban keresztülsétál a szirtekig. Itt még az idő is megáll és Ő megtalálja az igazi Paradicsomot.

2-m

A Roberto Cavalli márka számára a la dolce vita nem csupán egy üres szimbólum, hanem egy életstílus és megannyi inspiráció forrása. A megújult olasz divatház bátor kreációkkal ünnepeli az érzékiséget és az örömöket, a nagyvonalúságot és extravaganciát. A Roberto Cavalli Paradiso parfümök tisztelegnek az elhivatottság előtt, a napsütötte jegyek szimfóniáját az olasz táj gazdagsága ihlette.

paradiso_azzurro_rangee_alignee_srgb

A csodálatosan ragyogó Roberto Cavalli Paradiso Azzurro parfümöt a mediterrán tengerpart szépsége ihlette. Gyengéd és finom, harmatos virágok tobzódnak benne, melyeket aromás jegyek ellenpontoznak, felidézve a tenger illatát. Bájos és érzéki, a csábítás különleges útján jár. Az illat nyitányában a mediterrán tenger lélegzete érződik, főszerepet kapnak a citrusos jegyek, bergamott héj keveredik levendula tisztaságával. A frissítő kavalkádba beleolvad a jázminszirmok érzékisége. A magával ragadó, virágos szívillatban a jázmin szinte tapintható megjelenése művészien egyensúlyoz a harmatos, ártatlan virágszirmokkal.  Az alapillatban cédrusfa és kasmír adják a Roberto Cavalli Paradiso Azzurro parfüm melegségét és érzékeltetik a luxus minőséget, olyan, akár egy tündérmese.

roberto-cavalli-paradiso-azzurro

A Roberto Cavalli Paradiso Azzurro nő vidámságot és életörömet sugároz. Lelke szabadon szárnyal, ahogy méltósággal és eleganciával éli életét. Bájossága ellenállhatatlan, vidám nevetése könnyen átragad másokra is, minden szívet meghódít.

A mediterrán virágokban gazdag, aromás kompozíciót a tengerparton virágzó dús vegetáció ihlette. Roberto Cavalli Paradiso Azzurro illatot Louise Turner (Givaudan) tervezte. A parfüm üvege tökéletesen illeszkedik az illat világához. Az üveg akár egy mesterien csiszolt drágakő, áttetszik benne a parfüm kékje, mely olyan, mint a Földközi tenger színe. A kupak, mint egy drága kaboson, begyűjti a fényt, és szikrázik, akár a napfény a vízen. Az üveg büszkén viseli a Roberto Cavalli márkanevet, minőséget és extravaganciát tükröz. Az üveg nyakát kígyóbőr mintás, fém pánt övezi. Ez a játékos motívum megjelenik a kartondobozon is, melynek arany és mélykék árnyalatai a mediterrán tenger színeit idézik.

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro

“Bátor és végtelenül gyengéd nő, akiből kifinomultság árad és nem fél kimutatni csábító erejét”. Ezekkel a szavakkal méltatta Roberto Cavalli a szupermodell Edita Vilkeviciute-t, a Roberto Cavalli Paradiso Azzurro nagykövetét. Edita tökéletesen jeleníti meg az illatot körülvevő univerzumot, azt a vonzerőt és fennkölt eleganciát, ami a parfümből árad. Mario Sorrenti, a tehetséges fotográfus készítette a kampány képeit, melyeken feltűnik Edita csodálatos alakja, igéző tekintete pedig hívogat, kövessük őt Roberto Cavalli Paradiso Azzurro mesés kék világába.

Kapcsolódó bejegyzések