Tiéd az éjszaka! Tedd lenyűgözővé az Esprit illatával!

A levegőben vibrál az energia és a vidám lehetőségek ígérete. Ki tudja, hogy milyen gondtalan boldogság vár rád a következő pillanatban? Fedezd fel titkos játékokat, ebben lesz segítségedre az új, misztikus illatpáros: LIFE By ESPRIT Night Lights. Lépj be ebbe a színes és ragyogó birodalomba…..és urald az éjszakát!

A Night Lights a Life by Esprit parfümök sikerére építve magán viseli a márkára jellemző örömteli jegyeket. Az új illat azonban kicsit rejtélyesebb, kicsit rafináltabb, mint elődei. Bolyongj az éjszakai nagyvárosban, hagyd, hogy az utca fényei vezessenek. Engedd szabadjára képzeled, mi történhet egy férfi és egy nő között….az áttetsző félhomályban, ahol a fények színes mozaikja egymásba olvad és az érzékek a végletekig kiélesednek.

A Night Lights női parfüm virágos-gyümölcsös illat, melyben gyöngyöző, nőiességet sugárzó jegyek kavarognak, csábító misztikummal fűszerezve. Mint az alkonyat első csillámló fényei, úgy nyílik ki az illat és lépnek elő színes, könnyed összetevői, bergamott, fekete ribizli és rebarbara. A szívillatot intenzív virágok uralják, rózsa és ylang-ylang, melyet licsi frissít fel. Az alapillatban csábító, fás pacsuli, érzéki vetiver és édes vanília bontakozik ki, felidézve a vágyakkal teli, titokzatos éjszakai órák hangulatát.

Esprit-Life-Night Lights-EDT_kicsi

A férfi Night Lights vibráló, keleties-fás kompozíció, melyből árad az éjszaka szenvedélye. Az azonnal érezhető, pezsdítő frissességet bergamott és grapefruit cseppjei adják, melyet piros alma dzsúsz édesít. Az aromás szívjegyet csípős szerecsendió, szegfűszeg és zöld ánizs uralja, az energikus és meleg robbanást levendula eleganciája egészíti ki. A markáns alapjegy fűszeres-fás akkordok mozaikja, exotikus pacsuli és krémes tonkabab kiemelik az illat férfias érzékiségét.

Esprit-Life-Night Lights-Kicsi

A Night Lights illatokból áradó sötét eleganciát tükrözi a design. Az ikonikus  LIFE By ESPRIT csomagolás most új megvilágítást kapott, a misztikus éjszakai életet szimbolizálja. A női parfüm sima, hengeres üvege mély lila színt kapott, vibráló pink csíkok díszítik, melyek áttetszővé és fénylővé teszik a palackot. A férfi illat éj-kék színben játszik, melyet világosabb kék csíkok díszítenek, a csillagokkal telt éjszakai égboltot idézik.  Színes, ragyogó, fényes foltok táncolnak mindkét csomagoláson, merész, játékos hangulatot árasztva. A nagyváros lüktető fényei jelennek meg a parfümöket rejtő elegáns kartondobozokon, melyek dekorációja megegyezik az üvegekével, a fémes kontraszt felerősíti a csillogó jelleget.

SP_A4

Kapcsolódó bejegyzések