Legyél ragyogóan szép!

A Vagheggi Inka Inki Gold kollekció nem csupán az ünnepi pillanatokat teszi még szebbé és ragyogóbbá, de a szürke hétköznapokba is ragyogást hoz. Akár az egész kollekciót, akár csak egy-egy elemét használjuk, sminkünk mesés aranyos fényt és csillogást kap.

vagheggi-inka-inki-gold-kollekcio

Szemhéjfesték: Innovatív összetételének köszönhetően nem csomósodik össze a szemhéjon. Az applikátor segítségével könnyen és egyenletesen felvihető a szemhéjakra, vagy az arccsontra. Az intenzív színpigmentek csillogó fényt kölcsönöznek a szemeknek vagy az arcnak. Háromféle árnyalatban elérhető: halvány arany, arany és vörös arany teszi lehetővé az ombre hatású szemsminket.

vagheggi-inka-inki-gold-szemhej

Selyemfény: Azonnali ragyogó hatást ad a bőrnek. Finom zselés textúrájú selyemfény. Az alapozóval vagy külön is alkalmazható, bármilyen bőrtípuson. Az arc különböző pontjain, a dekoltázson fényeffekteket lehet kialakítani vele.

vagheggi-inka-inki-gold-selyemfeny

Körömlakk: Elegáns és ünnepi megjelenést adó mesésen ragyogó aranyszínű körömlakk, mellyel az ünnepi hangulat tovább fokozható.

vagheggi-inka-inki-gold-koromlakk

Szempillaspirál: Az új gazdag, krémes formula két hatással is rendelkezik: a spirál precízen formálja a pillákat, azokat íveltté és hosszúvá varázsolja egy elragadó tekintet érdekében. A szilikon kefe garantálja a tökéletes felhelyezést, anélkül, hogy a pillák csomóssá válnának. Illat és parabénmentes.

20170104_121536-web

Kapcsolódó bejegyzések