Próbáltad már a laktózmentes fehérje port?

Amióta kicsit sportosabb életet élek, és tudom, hogy a fehérje nem csak izomépítésre alkalmas, de megfelelően táplálja a szervezetet, azóta szerettem volna kipróbálni egy olyan fehérjeport, amelyet laktóz intoleranciában szenvedők is fogyaszthatnak. Szerencsére a Turbó diéta kínálatában már ilyet is találhatunk.

Ha szeretnénk szépen, tónusosan izmot fejleszteni, akkor elengedhetetlen a sportolás után elfogyasztott fehérje ital. De a legtöbb, vagy inkább fogalmazzunk úgy, a legtöbb termék állati fehérjét tartalmaz, így az, aki a tejet rosszul vagy sehogy sem tolerálja, nem tudja ezeket elfogyasztani.

Turbó diéta laktózmentes fehérje por

Éppen ezért örültem meg annyira a Turbó diéta új készítményének, amely laktózmentes (és egyben gluténmentes), natúr ízű fehérjepor. A natúr íz mit sem veszít az élvezeti értékéből, hiszen tetszés szerint ízesíthetem fahéjjal, kakaóporral vagy éppen kávéval. Egy kósza ötlettől indíttatva a múltkoriban a diétás szörpünkkel is kipróbáltam, és egy jófajta gyümölcsturmix íz keveredett ki belőle. (natúr változatban csak a nagyon elszántaknak javaslom.)

Tudtad? Ha koplalsz, erőtlen leszel, összeaszott és gyenge. Most őszintén, láttál már sugárzóan szép csontvázat?  Amikor megvonod magadtól a szervezetednek szükséges mennyiségű táplálékot, tested automatikusan raktározni kezd, azaz növeli a zsírszövetek méretét.

A Turbó diéta fehérjeporát nagyon szeretem akkor is, amikor egy kicsit diétázni támad kedvem. Aki próbálta már a Turbó diéta 14 vagy 30 napos változatát, tudja, hogy a fehérjepor nagyon szépen kiváltja a fő étkezéseket, illetve tökéletesen beépíthető egy életmódváltásba is.

Turbó diéta laktózmentes fehérje por

Azt már megtanultam, hogy a legrosszabb, amit a testemmel tehetek, ha koplalok és éheztetem magamat. Helyette a kiegyensúlyozott, mértékletes és egészséges táplálkozás híve vagyok. Persze nagyon nehéz mindezt betartani. Nekem sem megy. Elméletben több napra előre le tudok gyártani millió egy ételt, de hol a sürgős határidős munkák, hol a családi teendők, máskor pedig a rám törő fáradtság az, ami keresztbe húzza a terveimet. Ilyenkor maradnak az éttermi választékok, a gyorsfagyasztott kész étetek, vagy a köztes megoldások.

Turbó diéta kezdőcsomag_Chic&Charm

Hogy mégse szálljanak el a kilók, egy-két napra beiktatok egy Turbó diétanapot, vagy kiváltom egy hétig a vacsorámat turmixszal. Szerencsére az oldalon nagyon jó receptek találhatóak, amelyekkel tovább fokozható a fehérjeital élvezeti értéke.

Mi a fehérje diéta lényege?

Az, hogy az étrendedben megváltoztatod a tápanyag beviteli arányokat: kevesebb szénhidrátot, és sokkal több fehérjét eszel, ezzel támogatva az izomzat megtartását és a zsírégető folyamatokat. Ezt a tápanyag beviteli arányt nagyon egyszerűen elérheted egy magas fehérjetartalmú étkezést helyettesítő fehérje turmixporral! Ez teljes értékű étkezésnek fog számítani, mivel tartalmazza a megfelelő fehérje, ásványi anyag és vitaminbevitelt!

Kapcsolódó bejegyzések