Kérastase és a felelősségteljes beszerzés

A L’Oréal elköteleződött az olyan változtatások iránt, amelyek hosszú távon is működőképesek, és amelyek hozzájárulnak környezetünk jövőjének kedvező alakulásához és vállalatunk értékéhez is. Sharing Beauty With All kötelezettségvállalásunk egyik célja, hogy csökkentsük ökológiai lábnyomunkat és szén-dioxid-kibocsátásainkat.

A Sharing Beauty With All program segítségével számottevő előrehaladást ért el a márka: 2015-re a termelés 26%-os növekedése ellenére már 56%-os szén-dioxid-kibocsátás csökkenést, és 45%-os vízfogyasztás csökkenést sikerült elérni. Kutatási és innovációs csapataink a nemzetközi marketingcsapatokkal együttműködésben csökkentették új vagy megújított termékeink 74%-ának ökológiai lábnyomát vagy társadalmi profilját.

A vállalat egyik fő kötelezettségvállalása az erdőirtás nullára csökkentése, és ennek elérése érdekében a L’Oréal a szójaolaj, a pálmaolaj és a farostalapú termékek (például a csomagolásra szolgáló papír és kartonpapír) fenntartható beszállítását biztosító cselekvési terveket valósít meg, hogy egyik termékünk se legyen az erdőirtáshoz köthető. Valamint 2015-ben több mint 60 000 hátrányos helyzetű közösségből származó ember kapott hozzáférést a munkához.

secondary-group-shot

Kérastase & a felelősségteljes beszerzés
A Kérastase nagy hangsúlyt fektet a társadalmi elkötelezettségre és a fair trade termékek használatára. A fair trade (méltányos kereskedelem, olyan irányított kereskedelem, amely hangsúlyt fektet arra, hogy a harmadik világbeli termelő megfelelő juttatást kapjon a terményéért. A társadalmilag felelős beszerzéssel, a Kérastase ígéretet tesz a fogyasztók felé. Ezzel az elköteleződéssel támogatjuk, hogy a nők, akik számára az értékes, természetes összetevők jelentik az élet forrását, jól érezhessék magukat a bőrükben.

  • Segít biztosítani a szamoai közösségek számára a mindennapi bevételt.
  • Segít több, mint 200 szamoai nő támogatásában, biztosítva számukra állandó jövedelmet, oktatást és egészségbiztosítást.
  • Segít megtartani egyedülálló kultúrájukat.
  • Segít Szamoának az „öko-szigetté“ válásban.
  • Segít biztosítani az alapoktatást és óvodák nyitását.
  • Támogatja a marokkói vidéki élet tradícióit.
  • Védi az argán erdők ökoszisztémáját az UNESCO program keretében.

Az Aura Botanica termékcsaládjának minden tagja természetes és fenntartható forrásból beszerzett kókusz- és argán olajat tartalmaz. Többet jelentenek ezek, mint összetevők, a felhasznált olajokban egész közösségek munkája rejlik, akik életében meghatározó szerep jut a természeti kincseknek. Valamint az Aura Botanica az első Kérastase család, amely 100%-ban PCR műanyag csomagolásban kerül forgalomba.

HyperFocal: 0

Az Aura Botanica Arca: Toni Garrn

INSPIRÁLÓ SZEMLYISÉG
Nyitott, elhivatott, igazán inspiráló a fiatal nőkkel végzett afrikai munkája, és a felelős életstílus iránti elkötelezettsége. Toni Garrn egy igazi küldetéstudattal rendelkező nő. 2014 júniusától a Plan International Nagykövete címet viseli a “Because I am a Girl” kampány számára, így támogatva olyan projekteket, ahol a fejlődő országokban élő lányok lehetőségeit segítik az oktatás, egészségügy, családtervezés és emberi jogok területén. 2016- ban megalapította a Toni Garrn Alapítványt, ami a lányok megsegítésének határozott céljával jött létre.

SZUPER MODELL
Ugyanakkor Toni Garrn egy szupermodell, több mint 60 show-n szerepelt olyan tekintélyes márkák képviseletében, mint Dior, Louis Vuitton, Victoria’s Secret, és feltűnt a leghíresebb divatmagazinok hasábjain is a Vogue-tól az Elle-ig. Ami pedig számára épp olyan fontos: minden termék fenntartható forrásból származó összetevőket tartalmaz, amivel hozzájárul a nők természetességének érvényesüléséhez.

secondary-bain-micellaire-2

Bain Micellaire – Gyengéd aroma hajfürdő: A haj a kókuszolajban levő természetesen habzó hatóanyagok segítségével tisztul meg. Ezek a hatóanyagok nem képeznek bevonatot a hajszálakon és nem nehezítik el a hajat. A haj valóban lélegzik, és egészséges vitalitástól ragyog. Mindig a Soin Fondamental hajápoló tejjel együtt használja.
TERMÉSZETES EREDETŰ HATÓANYAGOK: szamoai kókuszolaj – marokkói argán olaj – édes narancs esszenciális olaj

secondary-soin-fondamental-2

Soin Fondamental – Mélyen hidratáló intenzív hajápoló tej: Fedezze fel az érzékien ragyogó és életerős haj érzését. A könnyű krémes textúra azonnal beszívódik a hajszálakba, és akár 48 órán át tartó intenzív táplálást és szöszösödés elleni védelmet biztosít. A haj könnyen kifésülhetővé válik a természetes olajok magas koncentrációjának és tökéletes szimbiózisának köszönhetően.
TERMÉSZETES EREDETŰ HATÓANYAGOK: szamoai kókuszolaj – marokkói argán olaj – édes narancs
esszenciális olaj

secondary-essence-declat-2

Concentré Essentiel 50ml – Tápláló aroma olaj elixír: Kényeztesse haját extra, személyre szabott táplálással a Concentré Essentielben levő olajok egyedülálló kombinációjának köszönhetően. Varázsolja a haját puhává és gyönyörűen ragyogóvá, szöszösödés nélkül. Felhasználhatja a száraz fejbőr vagy száraz hajhossz és hajvégek intenzív
táplálására, vagy akár mint egy tápláló elixírt, a Soin Fondamental hajápoló tejjel kombinálva.
TERMÉSZETES EREDETŰ HATÓANYAGOK: szamoai kókuszolaj – marokkói argán olaj – avokádó olaj – jojoba olaj –édes narancs esszenciális olaj – rozmaring-kivonat

secondary-concentre-essentiel-2

Essence d’Éclat 100ml – Kétfázisú, könnyű hidratáló olajpermet: Az Essence d’Éclat hajápoló termék a hajat táplálja, védi, segít meggátolni a szöszösödést és megkönnyíti a haj fésülését és szárítását. Könnyed kétfázisú textúrájának köszönhetően nem nehezíti el a hajat. Az édes narancsból nyert esszenciális olajnak és a damaszkuszi rózsa illatos vizének érintése lenyűgözi az érzékszerveket.
TERMÉSZETES EREDETŰ HATÓANYAGOK: szamoai kókuszolaj – marokkói argán olaj – rózsavíz damaszkuszi rózsavíz

Kapcsolódó bejegyzések