Kényeztető mandulatejes termékek a Zewa-tól

A kényeztető gondoskodás mindig jól esik, kiváltképp, ha higiénés termékekről van szó. A Zewa legújabb termékcsaládja, mely mandulatejet tartalmaz, meggyőzött kellemes tapintásával, puhaságával.

zewa

Az ápoló mandulatejjel átitatott Zewa Almond Milk 4 rétegű toalettpapír kényeztető illatával és puhaságával a valódi luxus élményét nyújtja a fürdőszobában. A hozzá illő Almond Milk nedves toalettpapírral együtt tökéletes párost alkotnak.

A hagyományos és nedves Zewa Almond Milk toalettpapírok együtt használva nemcsak a gyengéd és alapos tisztaságról gondoskodnak a mindennapokban, hanem új, kényeztető élményt is nyújtanak. A kétszeres tisztítás által még alaposabb a gondoskodás, ezáltal könnyen válik a napi higiénia részévé.

image002

A mandula már régóta ismert jótékony hatásairól, azonban most először jelent meg összetevőként a toalettpapírok piacán. A mandula ápolja, hidratálja és nyugtatja a bőrt, valamint magas fehérje- és A, B illetve E-vitamin tartalommal bír.

Míg a toalettpapír négyrétegű puhaságával, természetes mandulatejjel átitatott és illatosított, addig a 42 darabos kiszerelésben kapható nedves toalettpapír bőrsemleges pH értékével, és B5 provitamin tartalmával teszi kellemessé a tisztálkodást. A vizes törlőkendő előnye, hogy bőrgyógyászatilag tesztelt, ráadásul a toaletten lehúzható és biológiailag lebomlik.

image004

Tudtad, hogy a mandulaolaj kiváló bőrtápláló tulajdonsággal bír? Élvezd csodás hatásait testápoló- vagy masszázsolajként, fürdővízbe csepegtetve vagy akár arcpakoláshoz adva.

Kapcsolódó bejegyzések