Kelly Rohrbach a Calzedonia fürdőruha modellje

A Calzedonia Kelly Rohrbach modellt választotta idei nyári sportkollekciója arcául. Kelly, aki Pamela Anderson egykori szerepét játssza a Baywatch remake-jében, nem csak a parti sétányhoz, de a Calzedonia Sportkollekciójához is illő, tökéletes alakkal rendelkezik.

3

A Miami strandot elképzelései szerint átformáló, tehetséges fotós, Enrique Badulescu dinamikus, vidám hangulatú, nyári Calzedonia kampányt készített. Az olasz fürdőruha márka új, sport-ihlette modelljei 2016 nyarának igazi kötelező darabjai.

2

A high-tech anyagok, vonalak kiemelik és alakítják a test természetes formáját, és különböző stílusokat képviselnek, amelyek tökéletesen illenek a strand sportokhoz. Ilyen a háromszög, vagy bandeau bikinik rózsaszínben vagy zöld fluoreszkáló színekben. Kiemelkedő tulajdoságai a biztos kényeleml a neoprén-hatásnak köszönhetően, high-tech tervezés, sztreccs anyag, amely véd az UV sugarak ellen. A sport kapszula kollekció bikini alsóira és felsőire jellemző a kontrasztos fekete-fehér szegély és geometriai hatás: sokoldalúak, melyek tisztelegnek a fitness világa előtt is.

1

A fluoreszkáló és tiszta fehér felsők ellenállnak a klórnak és napkrémnek, védelmet nyújtanak az UV sugárzás ellen, biztosítják a kényelmet és a mozgás szabadságát. A fekete fürdőruha fluoreszkáló rózsaszín cipzárat kap, tökéletes viselet a medencében, vagy különleges, praktikus, mégis elbűvölő megjelenés nyújt viselőjének. A crop top bikini, teljesen fekete cipzárjával, “használt” hatású anyagával, bármilyen összeállítást teljesen egyedivé varázsol.

12122015-CALZEDONIA-SHOT-5_1341

Kapcsolódó bejegyzések