Kapd magadra a dzsungel legütősebb színeit!

Még messze nincs vége a nyárnak, így érdemes körbenézni, milyen újdonságokkal kényeztetnek el minket a divatházak. Az egyik kedvelt motívum a dzsungeleket időző levelekkel, virágokkal, trópusi növényekkel és állatokkal díszített ruhák, kiegészítők.

Az Answear City Jungle kollekciója is azt a trendet követi, amit most a Kenzo, Michael Kors és Albert Ferretti divatházak nyári kollekcióiban is láthatunk. A dizájnerek elegáns, színes printekkel dolgoznak az ingeken. A ruhák és nadrágok légiesen könnyedek, a legdivatosabb kombináció pedig a különböző printek együttes használata a teljes lookban. A paradicsommadár styling bár ellentmondásos, biztos, hogy figyelemfelkeltő a maga markáns dizájnjával.

Answear.hu Jungle_ChicAndCharm

Trópusi trend nem létezhet a megfelelő minták nélkül. Mindenekelőtt a trópusok buja növényvilága burjánzik a textileken. A szétterülő zöld pálmák és más csodálatos növények levelei színpompás, izgalmas látványt idéznek. De a virágok még fontosabbak – ezek hozzák be az igazi őrületet! Természetesen a hibiszkusz az abszolút uralkodó, de rengeteg különböző színvariációban és más csodás növények társaságában találkozunk vele a ruhákon. Ezek a szétterülő egzotikus növények a retro és romantikus stílusok mára már megfakult növényi tematikájára is reflektálnak.

Answear.hu Jungle_ChicAndCharm

Már nemcsak a strandokon viselhetjük a pálmafás mintákat, a hétköznapokon is bátran hordhatjuk a trópusi témát. Hozzávalók: fodros ruhák, lenge overálok, trapéz szoknyák, blézerkabátok, mind fényes szaténból, egzotikus mintázattal. Az is elég, ha elénk színű kiegészítőkkel kombinálod őket. Egy ilyen trópusi stílusalkotás például csodásan fest majd egy nyári esküvőn, de még az irodában is. Ha bátortalanul kombinálod a színeket, használj hozzá fehéret vagy feketét.

Answear.hu Jungle_ChicAndCharm

Kapcsolódó bejegyzések