Intimissimi On Ice – A vágy rejtelme

Ősszel a Veronai Aréna második alkalommal is otthont adott a világhírű olasz fehérnemű márka innovatív kezdeményezése nyomán született Intimissimi On Ice nevet viselő jégshow-nak, amelyben a nagy klasszikus operák és a popzene egyaránt helyet kaptak, a glamúr és a korcsolyázás pedig egymással karöltve hívta izgalmas kalandra a közönséget.

_P124412

A show két felvonásában és hét jelenetében a legnagyszerűbb nemzetközi korcsolyabajnokok tűntek fel, köztük az olimpikon Carolina Kostner és Stephane Lambiel, az este énekes sztárjaként a popkirálynő, Ellie Goulding is fellépett, a kreatív csapat pedig olyan kiemelkedő tehetségekből állt össze, mint John Metcalfe, zeneszerző (Coldplay) és zenei rendező, Francisco Negrin, színpadi rendező, Palle Knudsen, énekes, Nathan Clarke, a Take That koreográfusa, valamint a neves divattervező-stylist Patricia Field.

Intimissimi On Ice

A felejthetetlen show díszlete az árnyék és a fény drámai kontrasztját keltette életre, reflektorfénybe helyezve a csábításban rejlő titokzatosságot, érzékiséget, valamint a nemzetközi szinten a legmagasabb fokon művelt műkorcsolyázás pompáját és tisztaságát. Vibráló élő musical jeleneteivel az Intimissimi On Ice a nőiesség ódája lett. Ennek az eszmének a jegyében varázslatos szépségek gyűltek össze a vörös szőnyegen is, köztük Carol Alt, a 80-as évek ikonja és királynője, Nadja Auermann, Peter Lindbergh egyik leghíresebb múzsája, a gyönyörű szupermodell Eva Herzigova, valamint Irina Shayk és Shlomit Malka, az Intimissimi világhírű felfedezettjei.

Intimissimi On Ice

A magyar sztárok is nagy figyelmet kaptak: a gyönyörű Kulcsár Edina Miss Europe 2014, a Miss World 2014 második helyezettje, valamint az Intimissimi social media castingja, az #ImAStory nyertese, Korbucz Sonya, a S O N Y A nevet viselő zenekar énekes, gitáros, dalszerzője is beragyogta a rendkívüli estét.

Kulcsár Edina

Január 30. szombat  délben 12 órakor a FEM3 képernyőjén is életre kel ez a csábító és varázslatos, fényekben és pompában gazdag világ.

Kapcsolódó bejegyzések