Így öltözködj nőcisen anyuciként is!

Sokan panaszkodtatok arra, hogy a kisgyermekes időszak beszűkíti az öltözködési lehetőségeket. Éppen ezért összegyűjtöttem néhány olyan szettet, amelyek amellett, hogy kényelmesek, praktikusak, mégis engedik kibontakozni nőiességünket.

Nagyon fontos, hogy azokban az években, amikor az életünk nagy részben nem szól másról, mint a baba gondozásáról, a kisgyermekkel kapcsolatos teendők ellátásáról, akkor se feledkezzünk meg arról, hogy mindvégig megőrizzük azt a szépséget, lágyságot, nőiességet, amivel eltekertük szerelmünk fejét.

Rettenetesen nehéz beosztani úgy az időnket, hogy magunkra is jusson egy kicsi, de néhány praktikus megoldással talán tudunk csenni magunknak néhány percet, ami elegendő lesz arra, hogy széppé varázsoljuk magunkat.

Hogy az öltözködésben is megkönnyítsük a dolgunkat, ugyanakkor divatosak és nőiesek lehessünk, gyűjtöttem néhány szettet, amelyből elcsenhetünk pár ötletet. Talán nem is gondoltunk eddig ezekre a megoldásokra, mindenesetre érdemes kipróbálnunk, lehet, beválik, és ezzel az új külsővel elérjük azt is, hogy ezekben a kritikus időszakokban az önbizalmunkon is dobjunk egyet.

Így öltözködj nőcisen anyuciként is!

Ezen a nyáron nagy divat a rövidszárú overállok. Előnyük, hogy kényelmesek, ugyanakkor a nyári melegben szellősek. Nagyon könnyen tudunk benne mozogni, akár játszótérre is kimehetünk benne. Ha magunkkal viszünk egy kis kardigánt vagy egy könnyű blézert, akkor egy kora esti viselethez is tökéletes megoldás.

Ugyan így a hosszúszárú overallok a nyár elhagyhatatlan darabjai. Mivel nadrágról van szó, ezért a mozgásunkban nem korlátoznak, viszont elegánsak, így alkalmi viseletet is kreálhatunk belőlük. Hogy minden tekintetben kényelmes viselet legyen, olyan fazont válasszunk, amely nem ér a földig. A mi esetünkben balerinával, szandállal viseljük.

Így öltözködj nőcisen anyuciként is!

A shortok, akár farmer változatban, alap darabok. Hogy nőiesítsünk rajta, viseljük blúzzal, inggel, amellyel lágyabbá, finomabbá tehetjük az összeállításunkat. Karakterünktől függ, hogy egy fodros blúzzal, egy egyszerű, akár hosszított inggel párosítjuk össze, vagy virágos felsőt választunk hozzá.

Így öltözködj nőcisen anyuciként is!

Igazán nőiesek szoknyában, ruhában lehetünk, ám kétségtelen, hogy kisgyerek mellett nem a legpraktikusabb választás. Nehéz benne mozognunk, szaladnunk, vagy akár leguggolnunk, azonban egy bővebb fazon esetében könnyebb dolgunk van. A sztreccs ceruza ruha nagyon jó választás, nem akadályoz a mozgásban, és ha el szeretnénk takarni magunkat, akkor vegyünk egy farmerdzsekit, vagy egy rövid állású, megkötős inget. Végül, ha egy bő fazonú vagy oversize ruha mellett döntünk – amely sejtelmesen eltakarja az alakunkat – érdemes egy ékszerrel, egy csinos cipővel feldobni aznapi outfitünket.

Így öltözködj nőcisen anyuciként is!

Ez a nyár nagyon kedvez azoknak, akik a nadrágokat részesítik előnybe. Bár a slim nadrágok továbbra is nagyon népszerűek, ám a szezonban érdemes a könnyedebb, lazább nadrágokból is beszerezni egyet-egyet. Ezek nagy előnye, hogy csinosak, formát adnak, kellőkeppen nőiesek, ugyanakkor könnyű bennük a mozgás. A ’paperbag’ nacik derékrészén a fodor kifejezetten csajszis, ugyanakkor a kicsit bővebb, puhább anyagú nadrágok sem keltenek elrongyolódott hatást, főképp, ha egy szexi felsővel viseljük. Minden nyáron szinte kihagyhatatlanok a len ruhák – legyen az nadrág, ruha, vagy ingruha. Csak akkor vegyünk ilyet, ha nem zavar minket, hogy pillanatokon belül gyűrött lesz. A len ruhák hamar összegyűrődnek, kitágulnak, így nadrág vásárlása esetén ezt vegyük figyelembe.

Így öltözködj nőcisen anyuciként is!

Végül hoztam néhány felsőt. Bár mindenféle fazon, minta, szín kapható mostanában az üzletekben, ha a praktikus összeállításunkat szeretnék feldobni valami nőcissel, akkor keressünk olyan darabokat, amik a színek vagy minták formájában adják hozzánk a cukiság faktort. Nem kell túltolni a témát, de biztos találunk olyan blúzt, felsőt, amely lágyságot, finomságot ad nekünk. Válasszunk valamilyen szép pasztell árnyalatot, de a tiszta, élénk színek is tökéletes megoldás lesz.

Így öltözködj nőcisen anyuciként is!

Ha szeretnéd megérteni, miért is létszükséglet – legalábbis a párkapcsolat szintjén -, hogy mindig NŐK maradjunk, ha szeretnél rutint szerezni abban, hogyan gondolkodnak a férfiak és ezt miként fordíthatjuk hasznunkra, ha szeretnéd megóvni jól működő párkapcsolatodat, akkor légy tagja a Titkos Tanácsok Nőknek oldalnak, ahol fontos írásokat olvashatunk arról, hogy a férfiak mikor és miért is éreznek minket vonzónak.

Néhány további öltözködési tipp: A szoknyaviseletről itt olvashattok többet, ha pedig szeretnétek elkerülni a stílusbakikat, akkor erről is készült egy cikk, amit ajánlok jó szívvel. Még több divatról és stílusos öltözködésről szóló anyagot a Stílustanácsadás rovatomban találtok.

Kapcsolódó bejegyzések