Így lesz a hajad dús és erőteljes

A tél keményen megviselte a hajszálaimat, szinte tapintható a változás: erőtlen, gyenge szálú lett a frizurám, így örömmel vettem a kezembe a Biolage Advenced új hajápoló családját.

2Ki ne vágyna dúsabb, erősebb hajra? Vagy szeretné, ha meggyengült, vékonyszálú és töredezett a haja újra erős és dús lenne? A Biolage Advanced új hajápoló termékcsaládja segít felvenni a harcot a ritkuló haj valamennyi tünetével: hajsűrűség csökkenése, volumen elvesztése, törékeny-, elvékonyodott hajszálak. A 3 hónapos program és a hajápoló termékcsalád összekapcsolása azonnali megoldást nyújt a dúsabb, erőteljesebb hajra vágyók számára.

A komplex Matrix Biolage Full Density program 3 szinten fejti ki hatását: a hajszálak felszínén a hatóanyagok körül ölelik a hajszálakat, így nagyobb átmérőt és erősebb haj érzetet biztosítanak, ennek köszönhetően csökken a haj töredezettsége. A fejbőrön, ahol kíméletesen tisztítja a fejbőrt, így eltávolítva a szennyeződéseket, amelyek eltömíthetik a hajhagymákat valamint a fejbőrben, ahol serkenti a haj növekedését.

1

A Full Density termékcsalád hatóanyagai:

BIOTIN: A B-vitaminok családjába tartozó vitamin, amely rendkívül fontos feladatot tölt be a haj, a körmök es a bőr egészségének, valamint szép megjelenésének megőrzésében, továbbá segít megerősíteni a hajszalakat es csökkenti a töredezettséget.

CINK PCA: Egy molekula, amely segít semlegesíteni azokat a negatív hatású DHT hormonokat, amelyek megakadályozzák, hogy a haj megfelelő növekedéséhez szükséges tápanyagok es vitaminok eljussanak a hajhagymákig.

GLÜKO-OMEGA: Glükóz és zsírsavak elegye a haj intenzív táplálásáért.

Full Density Sampon: Segít kíméletesen eltávolítani a szennyeződéseket, amelyek eltömíthetik a hajhagymákat.

Full Density Kondicionáló: Ápolja és segít megerősíteni a hajszálakat, valamint csökkenti a töredezettségüket és ragyogó fényt biztosít a számukra.

Full Density Hajdúsító Spray: A hajszálak felszínén fejti ki hatását, és ennek köszönhetően a haj sűrűbbnek és erősebbnek tűnik.

mtrx15110032

A stemoxydine ampullákban található, a L’Oréal laboratóriumai által kifejlesztett hatóanyag segít megfelelő környezetet teremteni a hajhagymákban levő őssejtek számára és támogatja a haj növekedését. A Stemoxydine hatékonyságát 101 fő részvételével végzett 3 hónapig tartó klinikai vizsgálat bizonyítja. Az ampullákat három hónapos kúra keretén belül kell a hajtövek területére felvinni és alaposan bemasszírozni.

Kapcsolódó bejegyzések