Így ápold a bőröd ázsiai módra

Az ázsiai bőrápolás hatékonyságáról ódákat lehetne zengeni, ám miért ne próbálhatnánk ki magunk is? A Neogence nem csak az ázsiai arcápolási rituálét hozta el nekünk, de hozzá a megfelelő termékeket is, amelyeknek köszönhetően kiemelkedő eredményt érhetünk el.

Néhány lépés betartásával egyfajta napi ritmust alakíthatunk ki, amelyet a bőr meghálál. A lépések persze nem kőbevésett előírások, minden attól is függ, hogy mennyi időnk van, vagy készülünk-e esetleg egy nagyobb eseményre.

Neogence termékek (1)

Arclemosás: Amíg a bőrünk nem tiszta, addig a krémekkel többet ártunk, mint használunk. A Neogence arclemosójában már a tonik is benne van, így azt a lépést át is ugorhatjuk, vagyis a hármas lépésre ugrunk.

Maszkok: Persze nem szükséges minden nap fátyolmaszkot feltenni így ez inkább ajánlott lépés, de ha a legjobbat akarjuk, akkor egy pórustisztító maszk nagy hasznunkra lehet.

Neogence N3as maszk

Eszenciák és szérumok: A bőrünk nem is lehetne befogadóbb a tápanyagokra mint most, ezért amit adunk neki, az valóban a hasznára válik. Az eszenciák és szérumok most mélyebbre jutnak, feltöltik a bőrt, és előkészítik a továbbiakra.

Intenzív táplálás: Az intenzív táplálás a hab a tortán. Ilyenkor jöhetnek a különleges biocellulóz maszkok, hogy mindazok a lépések, amiken végig ment a bőr, az oxigénmentes lezárásnak köszönhetően még inkább stabilizálhassák és feltölthessék.

Neogence-tokeletesen-feszesito-bormegujitokrem

Hidratálás: Ez az a lépés, amit mindenki ismer. Most jön a klasszikus „krémezés”. A bőrünk állapotának megfelelően válasszuk ki a megfelelőt, a fluidtól a mély hidratálóig.

Szemkörnyékápolás: Természetesen a szemkörnyék feszesen tartása az egyik prioritás.

Neogence fátyolmaszk felhelyezés előtt

Éjszakai maszk: Az ázsiai bőrápolásban az éjszakai maszk egészen különleges lépés. Sokkal univerzálisabb az itthon ismert éjszakai krémeknél. Frissességet és mélyhidratálást köszönhetünk nekik, de nem csak éjszaka használhatóak. Természetesen nem valami vastag, ragacsos maszkról van szó: az éjszakai maszkok könnyű állagú szuperfegyverek, amiknek sokáig van idejük hatni, hogy reggel pihepuha bőrrel ébredhessünk.

Primer: Sminkeléshez a primer a legjobb szövetségesünk. Előkészíti a bőrt az alapozáshoz vagy egy BB krémhez. Simább alapot képez, egyensúlyba hoz és tartósít.

Neogence Hialuronsavas Hidratáló eszencia

A joker, amit bármikor használhatunk, azaz a Lotion: akár tonikként az arctisztítás után, egy vattára öntve. Akár eszenciához vagy krémhez keverve. A nap folyamán bármikor finoman beleütögetve a bőrbe egy kis hidratálás turbóért és vérkeringés fokozásért. Vagy áztassunk egy tiszta pamutanyagot vagy fátyolmaszk alapanyagot a lotionbe, és tegyük az arcunkra 15 percre. A rétegezés a lehető legtöbbet adja a bőrünknek, és a megfelelő sorrend támogatja az ideális felszívódást és hasznosulást.

Kapcsolódó bejegyzések