Hibátlan bőr tavaszra

 Tavasszal nemcsak ruhatárunkat, de sminkes táskánkat sem árt megújítani: új krémekre, új make-up termékekre van szükség. Kezdjük az alapoknál: az ARTISTRY Exact Fit alapozó elrejti az egyenetlenségeket és fokozza a bőr ragyogását.

ARTISTRY Exact Fit

Az ARTISTRY népszerű Exact Fit termékcsaládja egy új, különleges alapozóval bővült. A  tahiti gyöngyökből és optikai prizmákból álló Exact Fit összetevő biztosítja az egész napon át tartó hibátlan, mégis láthatatlan fedést és az egészségesen fénylő bőrt. Az alapozó a különleges Color Lock technológiát is magában foglalja, amely egy vékony filmréteget képez az arcunkon, így minden pigment a helyén marad. Hosszú órákon keresztül ellenáll a hőhatásoknak és a párának, így tökéletes társunk lesz a melegebb napokon is.

E-vitamin és tiszta norvég fjordvíz tartalmának köszönhetően hidratálja és nedvességgel tölti fel a bőrt. A nyári hónapokban fontos, hogy sminktermékeink is rendelkezzenek fényvédővel. Ez az alapozó SPF 15 UVB/UVA védelemmel óvja a bőrt a környezet káros hatásaitól. Minden bőrtípusra, de különösen normál-száraz bőrűeknek ajánlott.

9 különböző árnyalatban kapható, így könnyen megtalálhatjuk a tónusunkhoz leginkább illő színt! A termék ráadásul illat- és olajmentes, így még az érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják.

1

Amway tippek a tökéletes alapozáshoz:

  1. Pontos teszt. Soha ne a kézfejünkön próbáljuk ki, melyik szín illik hozzánk, itt maximum az állagát teszteljük! Mindig az áll vonalánál ellenőrizzük, hogy valóban a legjobb árnyalatot válasszuk!
  2. Természetes fények. Ha van rá lehetőség, ellenőrizzük természetes fényben is, mennyire passzol a kiválasztott árnyalat!
  3. Egyszerre kettőt. Ha megvan a tökéletes termék, nem árt rögtön két változatot venni belőle: egy sötétebbet és egy világosabbat. Így minden évszakban passzolni fog aktuális színünkhöz.
  4. Tökéletes használat. Ha minden megvan, már csak sminkelnünk kell! Hidratálás után az alapozót mindig belülről kifelé haladva, simító mozfulatokkal vigyük fel. Ne feledkezzünk meg az állaknál és lefelé a nyaknál is jól eldolgozni.

Kapcsolódó bejegyzések