Hangolódj az ünnepekre!

Már csak két hónap, és itt az év egyik legcsodálatosabb ünnepe. Lassacskán minden ünnepi díszbe öltözik, az üzletek kínálatában egyre több karácsonyi dísszel, kiegészítővel találkozhatunk. Ha szeretnénk időben felkészülni mi is, érdemes már most ráhangolódni a szép pillanatokra. Lássuk, melyek az elengedhetetlen kellékek egy igazi nagybetűs karácsonyi ünnepléshez.

Woman relaxing in front of fire

A menü, avagy az ünnep lelke – Habár sok embernek megvan a saját jól bevált karácsonyi menüsora, mások szeretnek ilyenkor is kísérletezni és új recepteket kipróbálni, ezzel is kedveskedve a családjuknak. Azonban a sok meghívott, egyben többféle szájízt is jelent. Annak érdekében, hogy lehengereld a vendégeket, mindenféleképpen készíts egy menütervet, amely tartalmazza a klasszikus fogásokat és a modern újdonságokat is. Így biztosan mindenki megtalálja a számára legínycsiklandóbb fogásokat.

Téli mozi – Még nem járt át igazán a meghitt hangulat? Nincs is jobb egy igazi karácsonyi filmnél! Ha nem akarod a véletlenre bízni a vacsorák utáni esti mozit, kezdj el összeállítani egy listát a kedvenc ünnepi filmjeidről, amelyeket szívesen megnéznél a családod vagy a barátaid társaságában. Vacsora után sütizés mellé mi az igazán nagy klasszikusokat ajánljuk, mint az Igazából szerelem, a Grincs vagy a szívbemarkoló Karácsony.

Air Wick elektromos viasz illatosító

Szenteste is stílusosan – Örök kérdés a karácsony bulik előtt, hogy milyen outfit-et válasszunk erre a szép estére? Érdemes még a nagy vásárlási őrület előtt kiválasztani a “tökéleteset”, nehogy még ez is az utolsó pillanatra maradjon. Az örök feketével egyébként biztosan nagy sikert fogsz aratni, bevállalósabbaknak pedig javasolhatjuk a kötött, úgynevezett pulcsikat, lehetőleg egy nagy rénszarvasfej mintával – ha már a karácsonyi klasszikusokról van szó.

Ajándékozás másképpen – Nem könnyű kérdés, ráadásul minden évben fejfájást okozhat, hogy a nagyszámú rokonságunk tagjait mivel is lepjük meg. Ha igazán szívünkből szól az ajándék, akkor az örömszerzés a fő célunk, és hogy megmutassuk, mennyire fontos számunkra a másik fél. Érdemes valamilyen személyes meglepetésen gondolkodni, és nem utolsó pillanatban megvásárolni egy drága tárgyat, amit talán soha nem is használ majd az illető.

Air Wick elektromos illatosító

Karácsonyi színek, fények, illatok – A fenyőfa még ráér, de a karácsonyi fényeket és díszeket már novemberben is kirakhatod a lakásodban. Egy-egy fahéjjal teletűzdelt narancs, vagy illatos gyertya még varázslatosabbá teheti a légkört, azonban kisállattal vagy kisgyerekkel ez nem mindig olyan egyszerű feladat. 

A kandalló melege, nyílt láng nélkül – A hűvös téli estéken töltsd meg otthonod az új Air Wick Wax Melts gazdag, szétáradó aromájával! Ahogy a viasz lassan párologva megolvad, folyamatos, hosszan tartó illatot varázsol a szobában. Az Air Wick Wax Melts termékcsalád az ünnepi illatok élményét biztosítja égő láng nélkül. A csomagban egy egyedi tervezésű kompakt gépet és 3 db wax melt illatosított viasz rudat találhatunk, amely akár 60 órányi kellemes illatot biztosít. Teremts meghitt, karácsonyi hangulatot otthonodban az Air Wick illatokkal!

Kapcsolódó bejegyzések