Ha a kötött a kedvenced, ezt imádni fogod!

Még a fagyos téli napokon is időről időre bekacsintgatnak a barátságos tavasz napsugarai – a Tezenis már most újult erővel, felfrissülve készül a következő szezonra.

A basictől a szexisig, a farmertől a kötöttig, a fehérneműtől a topokig mindent megtalálhatsz egy helyen! 2016 januárjától a Tezenis kötöttáruinak és női felsőrészeinek legszélesebb választékát érheted el a váci utcai üzletben.

Tezenis kötött kollekció

A megújulás jegyében, a 2016-os tavaszi-nyári divat-időszámítás kezdetével a Tezenis kötöttáruinak és női felsőrészeinek teljes választékát elérhetővé teszi kizárólag a város szívében található Váci utcai üzletében. Olyan modelleket vásárolhatsz itt, melyekkel legközelebb csak Róma vagy Milánó utcáin találkozhatsz.

Tezenis Be Funky Collage

A márka az idei a tavaszi-nyári szezonra is rengeteg izgalmat és színt tartogat. A farmertől a kötöttig, a kifinomult pasztelltől a vad hangulatú állatmintákig, a játékosan nőiestől a vagány, maszkulin Garçonne stílusig – a Tezenis az aktuális trendek minden elemét, árnyalatát megragadja és új életre kelti kollekcióiban, melyek első darabjai már megérkeztek az üzletekbe.

Kapcsolódó bejegyzések