Fürdőélmény zuhany imádóknak

Egy teljesen újfajta fürdőélménnyel találkoztam a napokban. A Waltz7 zuhanytabletták a kádfürdő alternatíváját kínálják azoknak, akik szívesen zuhanyoznak.

Sokáig irigykedve tekintettem azokra, akik fürdőbombákkal, fürdőgolyókkal teszik élményszerűvé a kádfürdőzést. Kád híján számomra ez a lehetőség nem adatik meg, így nagy örömmel próbáltam ki a Waltz7 zuhanytablettáit, amelyeket zuhanyzás közben használhatunk el.

20170307_140701

Ezek a tabletták a mesterséges parfüm illatok helyett igazi illóolajokkal dolgoznak, így azok illata tölti be zuhanyzás közben a kabint. Ugyan a legfinomabb, legtermészetesebb aromákat engednek ki magukból a tabletták, sem a hajunk, sem a bőrünk nem lesz tőle illatos. A tabletták illatuktól függően pihentető vagy frissítő élményt adhatnak.

A használatuk nagyon egyszerű: a csomagolásból kibontott tablettákat a zuhanykabinba kell elhelyeznünk, és mialatt lágyan feloldódik a vízben, a kellemes illat betölti a zuhanyzót. Bár a tabletta viszonylag hamar feloldódik, mégis, nagyon hatékony. Már az első pillanattól kezdve intenzív illattal tölti meg a teret, melyet beszippantva eltölt minket a mennyei citrusillat, a vérpezsdítő menta vagy a testet, lelket nyugtató levendula virágos aromája.

A tablettákat egy elegáns dobozban is megvásárolhatjuk, így egy relaxáló levendula, egy inspiráló citromfű illetve egy energetizáló menta zuhanytablettára tehetünk szert. A meglévő vagy a kívánt hangulatunktól függően alkalmazzuk őket. Az állandó illatok mellett ünnepi, limitált kiadásokkal is találkozhatunk.

20170424_104327Ismered a Waltz7-et?

A WALTZ 7 zuhanytabletták védett formulájának kifejlesztése Bécsből kiindulva, német gyógyszerészeti eljárás-technikai specialistákkal együttműködve történt. Az illatok megalkotását francia parfümkészítők végzik, gondosan válogatott, magas minőségű illóolajok felhasználásával, természetesen vegán módon. A WALTZ 7 európai piacvezető a zuhanyzási termékek szegmensében.