Friss, virágos és érzéki újdonságok a Weledától

Ha néhány szóval szeretnénk jellemezni a tipikus nyári illatokat, ezek egészen biztosan közöttük lennének: friss, virágos, érzéki. Nem véletlen, hogy ezeknek az illatjegyeknek felelnek meg a Weleda kínálatában most megjelent nyári parfümök is, amelyek a szépséges Jardin de Vie, azaz az élet kertje elnevezést kapták.

shutterstock_197396924

A citrusos Jardin de Vie parfüm illatát az életerőt sugárzó grapefruitnak és mandarinnak köszönheti, és ezt használva tényleg úgy érezhetjük, hogy magát a nyarat viseljük a bőrünkön. Az illat egy varázslatos, gondtalan fényes napra emlékeztet, benne a homoktövis a bőr ápolásáért fele, a grapefruit lelkesít és életkedvet ébreszt, mindezt kiegészíti a mandarin gyümölcsösen édes és a szantálfa megkapóan gyengéd illata. A sportos életmód kedvelői egészen biztosan rajongani fognak ezért az illatért.

F_39294

Aki inkább romantikus alkatnak tartja magát, bizonyára a virágos-harmonikus rózsás változatra voksol. A rózsa a szerelem és a szépség szimbóluma, illata virágosan nemes, ez a parfümben is a költészetet idézi fel. Mindezt kiegészíti a lágy és frissességet kölcsönző geránium és az enyhén púderes, fűszeres ylang-ylang, amelytől a parfüm rendkívül kiegyensúlyozott lesz. Vízparti andalgások, meghitt randevúk tökéletes kiegészítője lehet ez a Jardin de Vie kompozíció.

shutterstock_334099049

És ha valaki igazán be szeretné vetni magát, érzéki és egzotikus hatásra vágyik, akkor a gránátalmás termékcsalád ihlette változat lesz a választottja. Egy-két fújás a parfümből és máris a mesés Keleten érezhetjük magunkat. A vanília lágy illata mély érzékiséget sugároz, a narancs gyümölcsössége pedig életkedvet áraszt. A davana olaj aromája egzotikus tájak hangulatát idézi, és a fantázia birodalmába repít. Ez a kompozíció egyértelműen titokzatos, nyáresti nőiességet kölcsönöz viselőjének, így egészen biztos, hogy aki ezt választja, bármely társaságban a figyelem központjába kerülhet majd.

Kapcsolódó bejegyzések