Fókuszáljunk az alakunkra! 

Az alakformálásnak számtalan formája létezik, azonban sok esetben szeretnénk olyanhoz folyamodni, amely gyorsan hoz látványos eredményt. Az álomalak elérése érdekében a zsírszövetre ható fókuszált ultrahangos testkezelés, az Ulstam nem a felszínt „kapargássza”. Ezzel tényleg gyorsan fogyhatunk!

Ulstam

Nemrég alkalmam nyílt kipróbálni, miként is működik az ultrahangos kezelés. A célom nem volt más, mint a hasamon található zsírpárnácskák nagyságát csökkenteni, így a kezelést is erre a területre fókuszáltuk. Szerencsére a villámgyorsan fejlődő orvos-esztétikai technológia egyre hatékonyabb módszereket fejleszt a probléma megoldására. A legújabb testkezelések egyike az Ulstam, mely olyan HIFU (High Intensity Focused Ultrasound, azaz intenzíven fókuszált ultrahangos) technológiát alkalmaz, ami a nemkívánatos bőr alatti zsírszövetet célozza.

ulstam

Mindez, hogyan működik a valóságban? Miután megérkeztem, egy rövid adategyeztetés után a kezelőágyra feküdtem, majd a hasamat egy zselés anyaggal bekentük. A kezelőfej ezen a zselén csúszkálva állt meg egy-egy pillanatra, miközben a „lövés” megtörtént. Szinte négyzetcentiméterenként haladtunk, körbe „bombázva” a teljes has területemet. A kezelés nem tartott tovább félóránál, szinte semmit nem éreztem belőle. Mint megtudtam, a HIFU-nak köszönhetően a hőhatás révén érünk el eredményt. A fókuszált ultrahang a zsírszövetet 65-70 fokra melegíti fel, ezáltal roncsolja a zsírsejtek falát. Bár futurisztikusan hangozhat, a valóságban egy teljesen fájdalommentes kezelésről van szó, a kezelés során meleg, szúró, csípő esetleg viszkető érzetet tapasztalhatunk, mely a kezelést követően magától megszűnik.

UlstamFej

Miért szeretjük? Az Ulstam rendkívül precíz, gyors, az ultrahang fókuszpontja alatti és feletti szövetek nem sérülnek, így teljesen biztonságos a kezelés. A kezelés során hatékonyan károsított zsírsejtek nem regenerálódnak, kiválasztással távoznak a szervezetből. Így ameddig hízás nem áll fenn, az eredmény tartós lesz. A kezeléseket 3-4 hetente 3 alkalommal javasolt elvégezni.

További információ: www.royalclinics.hu