Bájos elegancia luxus üvegcsébe zárva

Illatunk az egyik legfontosabb védjegyünk. Öltözködésünkkel, megjelenésünkkel együtt hozzájárul a pozitív benyomás kialakításához. Egy jól megválasztott parfüm mesebeli aurát von körénk, amely azonnal feledhetetlenné teszi az első találkozást.

Flora Chic Window Display - Horizontal

Ilyen az ARTISTRY új, elbűvölően elegáns illatkompozíciója, a FLORA CHIC, mely a kecsességet testesíti meg. Az ARTISTRY új, prémiumkategóriás parfümje maga a könnyed elegancia. A FLORA CHIC különleges, virágos kompozícióját a világ legkeresettebb illatait tervező 250 éves Givaudan parfümház készítette. Az exkluzív illatot a legendás párizsi Jardin de Bagatelle kert inspirálta, ahol rózsák ezrei teszik varázslatossá a levegőt: a FLORA CHIC a nőies, virágos jegyek és a citrusos frissesség elbűvölő keveréke.

Flora Chic Behind the Scenes Launch image - product with watch and shoe

AZ ARTISTRY FLORA CHIC fő összetevői:

  1. Francia klementin, a parfüm első akkordja, pezsgő citrusosságot ad az illatnak.
  2. Bulgáriai rózsa a középső jegy, mely később bontakozik ki, az illat szíve, puha és édes hatást kelt.
  3. Madagaszkári Ylang Ylang a FLORA CHIC alapja, egzotikus és relaxáló.

Az ARTISTRY új illatát az időtlen eleganciát sugárzó, magabiztos nőről nevezték el, aki bájával mindenkit elvarázsol. Ez a könnyed elegancia ölt testet a parfüm csomagolásában is. Az ARTISTRY FLORA CHIC stílusos, kézműves rózsaszínű üvegben érkezik: kupakját egy mesés budoár fésülködőasztalának széke ihlette, a selyemszalag a nőies részletek, az elegancia képviselője, míg a fémes aranyszín és a rózsaszín kombinációja a luxust és a feminin jegyeket testesíti meg.

TIPP:

  • A tökéletes illatélményhez permetezzük a parfümöt egy, vagy két pulzuspontra! (Pl.: tarkó, a könyök belső hajlata, csuklók, kulcscsont, térdhajlat, fülek mögötti terület.)
  • Fontos, hogy ne dörzsöljük a bőrünkbe, mert ezzel „összetörjük” a parfümöt és megváltozik az illata.

Art_FChic_BTS_PostLaunch_06.72dpi

Kapcsolódó bejegyzések