Felejtsd el a műszempillákat!

Amikor legutóbb kedvenc profi sminkesem lelkesen megmutatta, hogyan is kellene egy szempilla göndörítővel tartósan göndör pillákat varázsolnom magamnak, meghűlt bennem a vér. Lelki szemeim előtt lejátszódott, hogyan is tépném ki tőből pilláimat. Így amikor megjelent az Astor 24 órán át tartós göndörséget ígérő szempillaspirálja, akkor nagy kő esett le a szívemről.

ctas22.1b-astor-lash-beautifier-volume-24h-curl-mascara

Végre egy olyan terméket vehettem a kezembe, amely azt a hatást adja, amire vágyom. Legyen kellőképpen fekete, szépen festett és tartósan ívelt. Mint kiderült, ezzel az igénnyel nem én vagyok így egyedül. Ugyanis 10-ből 7 Astor használó véleménye szerint fontos, hogy a szempillaspirál tartósan göndörítsen. Néhányan elmesélték, arról álmodnak, hogy a szempillaspiráljuk jobban íveljen, mint a mechanikus szempilla göndörítő, amely károsíthatja, megtörheti a szempillákat.

Visuel Technologique LB Volume

Mára megszületett az a termék, amely minden hölgy álma: egy olyan spirál, ami az egyedülálló, szupergöndörítő hatású polimereknek és a szem alakú, ívelt kefének köszönhetően a gravitációval dacoló göndörséget és elképesztő dúsítást ad. Ez a Lash Beautifier Volume & 24h Curl szempillaspirál.

Mi a titka? 10 év kutatás és fejlesztés után az Astor megalkotta a jelenleg elérhető leginnovatívabb göndörítő formuláját. A zselék, kemény és lágy viaszok, polimerek kombinációja azonnal megemeli a szempillákat, majd ahogy megszárad, egész napra rögzíti az ívet. Lágy zselés összetétele rétegről rétegre maximálisan építhető dúsítást tesz elérhetővé. Ez az összetétel ellenáll a nedvességnek, izzadságnak, forróságnak, vagy aktív életmódnak, a göndörség és a dússág egész nap tart anélkül, hogy a festék elmosódna, vagy leperegne. A pillák 24 óra után is láthatóan akár 117%-kal íveltebbek és akár 9-szer dúsabbak.

Astor

“Senkinek sem kell kompromisszumot kötnie a dúsítás, göndörítés és a tartósság között. Ezért imádom a Lash Beautifier Volume & 24h Curl szempillaspirált, a rétegről rétegre építhető dúsítás és a tartós göndörítő hatás tökéletes kombinációját. Ráadásul ellenáll a nedvességnek, hőnek és aktivitásnak, hogy egész nap megtartsa az ívet és a dússágot”, mondja Heidi Klum, az Astor művészeti tanácsadója.

Kapcsolódó bejegyzések