Egy nap Santoriniben – az Intimissimi fehérneműivel

Számba véve a legromantikusabb görög szigeteket, Santorini strandjaival és különleges, tengerből kiemelkedő szikláival, mindig is a legtökéletesebb nyaralóhelyek egyike marad.

1

A látványosságokkal teli szigeten Görögország jellegzetes fehér és kék építészeti alkotásai is főszerepet kapnak: ragyogó fehér házak, tetőkkel, ablakokkal, kontrasztban a tenger kékségével. Egy megkérdőjelezhetetlenül kötelező darab megalkotásáért az Intimissimi a szezon fehérnemű kollekciójának egy részét kizárólag ennek a szigetnek szentelte.

6

Az “Egy nap Santoriniben” egy mini kapszula kollekció, amely egy fehérnemű szettből és topból áll – tiszta fehér selyem, gyönyörű, intenzív kék virágokkal – akár a régi porcelántárgyak mintái. A vonal sokoldalú és elegáns, a valódi nyáresti kiegészítők minden fontos tulajdonságával rendelkezik – tökéletes megjelenést ad egy Oia falujában töltött, felejthetetlen naplementéhez.

2

Az “Égei Csipke” vonalat a tenger hullámai ihlették – stílusos csipke, finom, kék csíkos szegéllyel.

4

Friss, pamut Easywear darabok, melyek a jellegzetes görög csempék grafikus mintáit idézik fel – a motívumok önmagukban állnak vagy éppen csíkokkal kombinálva – ezek a darabok, egy meleg nyári nap után eltöltött, pihentető este tökéletes kiegészítői. Santorini varázslatos szigete, amelynek ősi legendái a világ minden táján inspirálták művészeket, életre kel ezekben az egyszerű, mégis kifinomult Intimissimi tervezésekben.

5

Kapcsolódó bejegyzések