Egy különleges ital és egy még egyedibb cég – az Almdudler

Nem mindennapi italt kóstolhattam meg a napokban: egy jéghideg Almdudler várt rám ebben a nagy melegben. Tudtad, hogy ez a frissítő 32 féle gyógynövényt tartalmaz?

flaska

Az autentikus osztrák frissítőben több mint harmincféle alpesi gyógynövény rejtőzik, melyeknek köszönhetően azt az utánozhatatlan ízvilágot kapja, ami megkülönbözteti az almafrissítőktől. Mindezt egy titkosan őrzött, különleges receptnek köszönheti, továbbá annak a profizmusnak, amely a márka mögött áll.

Almdudler_Flasche_ALM_253_8r

Mikor az Almdudler márka tulajdonosai eltervezték, hogy új irodát építenek, nem volt kérdés, hogy belsőépítész segítségét kérik. És milyen jól tették, hiszen a 2009-ben, Bécs-Grinzingben megnyitott Almdudler-háznak valóban nincsen párja. A bejáratot keretező hatalmas Almdudler palack már messziről mutatja, itt bizony nem egy szokványos irodáról van szó.

97_04_007_Q_F_K

A harminc munkatársnak helyet adó épület nagyon modern, kialakításánál a környezetbarát megoldások domináltak, amellyel az Almdudler-ház 2009-ben zöld építészeti díjat nyert. Az egész épület környezetbarát anyagokból épült, nagy hangsúlyt fektetve a geotermikus energiára. Az irodaház tetején található hatalmas tetőterasz méheknek ad otthont. A kaptárakban lakó szorgos szárnyasok mindent megtalálnak az Almdudler-ház kertjében és a szomszédos kertekben, amire szükségük van, cserébe pedig mézet termelnek.

archiguards projects Almdudler BźrogebŠude (2009) Wien, Austria 2009

archiguards projects Almdudler BźrogebŠude (2009) Wien, Austria 2009

archiguards projects Almdudler BźrogebŠude (2009) Wien, Austria 2009