Egy erős, markáns illat férfiaknak

Merész. Szexi. Magabiztos. A GUESS bemutatja új, férfiaknak készült illatát:  Dare For Men, melyben az örök férfi kalandvágya és bátor szelleme egyesül – kihívás, szabadság, érzékiség, kitartás.

Az illat olyan, akár a megtestesült magabiztosság, cseppnyi meglepetéssel fűszerezve. A férfiaknak készült Dare illat követi a nők számára alkotott Dare parfüm családot, ez az új férfi kozmetikum 2016 őszének szenzációja lesz, egy új és merész vállalkozás alapjait rakja le.

guess_dare_men_f2-lebook_0

Jacques Huclier parfümőr a Givaudan házból fás-fűszeres illatot alkotott, melyet bátran viselhetnek a férfiak nappalra és éjszakára is. “Az illat tervezésénél erős, határozott értékrenddel rendelkező férfit képzeltem el, akit a kihívások és kalandok éltetnek. Olyan férfit, aki folyamatosan keresi az újabb és újabb erőpróbákat és mindig túl akarja szárnyalni az elért eredményeket. Sokoldalú, magabiztos, nagyon férfias személyiség. Igazi vezető egyéniség,  aki kulcsszerepet játszik az eseményekben és az örömteli kalandokban. Vonzereje mindenkit lenyűgöz, amerre csak jár.”

Fejillat: Bergamott, fehérbors, borókabogyó ; Szívillat: geranium, jázmin, kasmírfa ; Alapillat: pézsma, pacsuli, cédrus

GES_DARE_100ML_GRPSHT_uj

A GUESS Dare For Men parfüm határozott, szinte robosztus üvege felidézi a márka értékeit, fémes kupakja megkoronázza a szinte művészi alkotást. A kupakon feltűnik a vésett GUESS logo, az üveg elejét fémlapocska díszíti, melyet mintha csavarokkal rögzítettek volna az alaphoz. A külső kartondoboz csomagolás farmer design-ja a márka jellegzetes denim örökségére utal.

Kapcsolódó bejegyzések