Csokoládé szenzáció a chocoMe-től!

2018 szeptember 7.
Csokoládé szenzáció a chocoMe-től! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Háromféle ízben érkezik a chocoMe Petit 21, egy teljesen új termékkategória, amelyhez hasonlót eddig nem gyártott a chocoMe, illetve – a kivételes technológiából adódóan – nemzetközi szinten is kuriózumnak számít a csokoládékészítés piacán.

A mindössze 5 mm vékonyságú, ínycsiklandó és furfangos lapocskák valódi meglepetést tartogatnak, ugyanis – kecses megjelenésük ellenére – töltelékkel is rendelkeznek. A chocoMe logót megformáló, ízléses csokoládé falatok megtöltéséhez speciális technológia szükséges, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen munkafolyamaton belül kerüljön öntőformába a csokoládé kéreg és tölteléke.

Az új csokoládékülönlegesség 3 ízvariánsa közül az egyik legnagyobb csábítás a Falatnyi étcsokoládé lapocskák karamell és yuzu töltelékkel – ebben a mennyei karamell és a japánban népszerű citrusféle randevúja valósul meg, amellyel semmihez sem fogható, pikáns ízvarázslatban lehet részünk.

Falatnyi étcsokoládé lapocskák karamell és yuzu töltelékkel

Falatnyi étcsokoládé lapocskák karamell és passion fruit töltelékkel, fekete szezámmaggal – még egy magával ragadó párosítás, a frissítő,  fanyar gyümölcsé és a bársonyos karamellé, amelyet a frissen aprított szezámmag izgalmas aromája tesz még ellenállhatatlanabbá.

Falatnyi étcsokoládé lapocskák karamell és passion fruit töltelékkel, fekete szezámmaggal

A mogyorós ízek rajongói is újabb kedvencre találhatnak: a Falatnyi tejcsokoládé lapocskák Piemonte-i mogyoró praliné és Etióp Harrar kávé töltelékkel eszményi és legmagasabb minőségű  alapelemeiből szintén valódi desszertálom született.

Falatnyi tejcsokoládé lapocskák Piemonte-i mogyoró praliné és Etióp Harrar kávé töltelékkel

Az új fejlesztéseken túl a nemzetközi sikerű, örök kedvenc Raffinée termékcsaládba megérkezett a Ruby kakaóbabból készített csokoládéval bevont szicíliai mandula, amely nem csak ellenállhatatlanul finom, de csokoládéalapja is rendhagyó: ez a világ 4. csokoládétípusaként emlegetett Ruby, amely különleges gyártási eljárásnak köszönheti egyedülálló, rubinvörös színét és ínycsiklandó ízét, amely mentes bármilyen színezéktől vagy aromától. A mennyei gyümölcsösséget a manufaktúra egy csipet liofilizált málna és eper hozzáadásával fokozza.

ChocoMe Ruby kakaóbabból készített csokoládéval bevont szicíliai mandula

A másik Raffinée újdonság egy újabb Raffinée 4 válogatás, amely egy korábbi, azonos nevet viselő válogatás sikere nyomán született: ebben a négyes összeállításban a tej-, a fehér-, a szőke- és a ruby csokoládé mesternégyesé a főszerep.

ChocoMe Raffinée 4

Még egy rabul ejtő gyümölcsvarázslat vár ránk a manufaktúra jóvoltából, a  Voilé család új tagja, a chocoMe Voilé Mangó, amelynek bűvös alapeleme az aszalt gyümölcs, mely egyenesen Thaiföldről érkezik és különleges kezelésének, a mangó juice-ban áztatásának köszönhetően kivételesen kellemes textúrával rendelkezik, így válik tökéletes párjává az intenzív kakaós ízjegyekkel rendelkező, francia 70%-os kakaótartalmú étcsokoládénak.

chocoMe Voilé Mangó

Kapcsolódó bejegyzések