Chameleon Colour Kollekciót Rita Ora-tól

Rita Ora, akár egy színváltó kaméleon, a divat világában minden stílushoz tökéletesen alkalmazkodik. Ez a független és változatos stílus inspirálta a Rimmelt az új 60 SECONDS SUPER SHINE Chameleon Colour Kollekció kifejlesztésében.

Trendi árnyalatok:

A mókás és vakmerő kollekció reflektál Rita folyamatosan változó, divat-ikon stílusára – egyik nap sikkes rocker, másik nap egy igazi sellő. A figyelemfelkeltő pasztellszínek alkalmi, üzleti összeállításokhoz, vad árnyalatok a party ruhádhoz illenek, és itt jönnek a metál színek, amik minden ruhát trendivé varázsolnak.

mix

Ultra fényes, gyorsan száradó formula

A kifogástalan, színes manikűr elkészítése nem is lehetne egyszerűbb. 60 SECONDS SUPER SHINE kombinálja a manikűr szalonok 5 lépését egyetlen termékben. Az ultra-fényes, szuper-gyors formula 60 másodperc alatt megszárad*- mert a divat senkire nem vár! A precíz maxi kefe tökéletesen suhan végig körmeiden a professzionális és káprázatos eredményért. A levédett formula folyamatos ápoló technológiájának köszönhetően 10 napig fent marad, színe és fénye karcolás- és kopás-álló.

Feltűnő stílus

A kaméleon körömlakk kollekció csomagolása éppen olyan vad és feltűnő, mint Rita stílusa. Az üveg hosszú fekete kupakján a körömlakk színével megegyező árnyalatú kaméleon bőr minta fut körbe. Rita feltűnő kézjegye díszíti és magasra pozicionálja a terméket.

Kapcsolódó bejegyzések