Bloggerek tervezték az essence új palettáit

Mely termékeket szeretik a bloggerek és a vélemény vezérek, és miért? Az essence négy bloggerrel dolgozott együtt, így megszületett a “bloggers beauty secrets” trendkiadás. Diana a Dfashion bloggere egy mindenre jó “Touch up to go!” palettát készített, Palmira a beautypalmira blogerre a vintage stílust helyezte előtérbe a “vintage rose” palettával. Mary, a Strikeapose blogerre egy kontúrozó palettát álmodott és valósított meg, míg Serena a Beautylab blogerre a “glow must go on” palettát tervezte.

1

touch up to go! paletta – Diana zur Löwen: Ideális azoknak a lányoknak, akik szeretik, ha minden egy helyben elérhető számukra, akárhol is legyenek. Három szemhéjpúder – mályva, barna és nude színekben, két pirosító és egy ajakbalzsam – a tökéletes útitárs, mellyel a friss megjelenés mindig garantált. A termékeket kombinálhatod is – a pirosító és a balzsam együtt tökéletes szájfényt alkotnak. A palette egy duo applikátort tartalmaz.

11

vintage rose paletta – Palmira: A “vintage rose” paletta csillogó fehér, lágy pink és meleg barnás színű szemhéjpúdereket tartalmaz. A palettában lévő highlighter és szemhéjtus ideális a kifejező smink elkészítéséhez. A szemhéjpúder, a szemhéjtus és a highlighter könnyedén felvihető a palettában lévő kétvégű applikátorral.

12

szem & arckontúrozó paletta – Mary: A paletta szemhéjpúdereket, szemöldök púdert, highlightert és szemöldök waxot tartalmaz, ami használható a szemöldök púderhez alapként, vagy a szemöldök fixálására. A paletta tartalmaz egy applikátort, ami ideális a szemöldök formázására is.

13

the glow must go on bronzosító paletta – Serena: A “glow must go on” palettával a ragyogó arcbőr garantált. Három különböző bronzer meleg árnyalatokban, mely használható külön-külön és kombinálva is. A két szemhéjpúder pedig ideális a szem formázására, a ragyogó szemsmink készítésére. A highlighter kiemeli az arc különlegességeit, ami könnyen felvihető a palettában lévő ecsettel – csak úgy, mint a bronzer.

14

Kapcsolódó bejegyzések