Az a csodálatos rózsa

A rózsát egyfajta misztikum lengi körbe. A legszebb virágnak tartjuk, és egyben a szerelem jelképe is. Illata szinte gyermekkorunktól emlékezetünkbe ivódott, és gyakran tudattalanul is vonzódunk a rózsaillathoz. Gyermekkorunk emlékeit idézi fel, amely biztonságot és kellemes érzéseket kelt bennünk.

A rózsa azonban ennél többre is képes. Néhány éve német kutatók arra jöttek rá, hogy alvás közben a rózsa illata elősegíti a hosszútávú memória kialakulását, segít az emlékezésben. Elég ehhez csak alvás közben belélegezni az éjszaka folyamán az illatot, és másnap megteszi hatását-

De emellett a rózsa illata mindkét nemre kedvezően hat: lassítja a boldogsághormonok lebomlását, a hosszabb ideig tartó eufórikus érzés pedig segít megőrizni a libidót. Nem véletlen, hogy a virágos kertek, sőt, a háremek kertjei roskadásig voltak rózsatövekkel ültetve.

Artistry Flora Chic

Ha mindez nem lenne elegendő érv a rózsa mellett, jó ha tudjuk, hogy kedvezően hat az ízületekre. Mégpedig, a rózsaszirom egyik aktív alkotóeleme az, ami megvédi az érzékeny porcokat, sőt, bizonyos esetekben stimulálja gyógyulásukat.

Artistry Flora Chic tusfürdő és testápoló

Persze, elegendő csak kedvelni a rózsa illatát. Ha te is e csodás virág rajongói közé tartozol, akkor biztosan élvezni fogod az Artistry új termékcsaládjának az érzékekre gyakorolt hatását. Az ARTISTRY Flora Chic csillámló tusfürdő gél és az ARTISTRY Flora Chic csillámló testápolója tökéletes eredményt ad. A tusfürdő a Flora chic parfüm illatjegyeit viseli, a mandarin frissességével és a bulgáriai rózsa puhaságával, édességével csábít. A diszkrét, gyöngyházszerű arany csillogás kiemeli szépséged. Hogy teljes legyen a kényeztetés, vesd be a csillámló testápolót is, amely aranyos ragyogása mellett a rózsa kellemes illatával vonja be a bőrödet.

Kapcsolódó bejegyzések