Aranyló emlékek, végtelen vizek

E N I H O R N 2017-es tavaszi/nyári ruhakollekciója színnel és kalanddal teli nyári emlékektől ihletve kelti életre az új szezon tónusait, formáit és minden varázslatát.

A tervező, Horn Enikő nyaralása alkalmával közelebbről is megismerkedhetett a szeles, de barátságos Kükládok szigetvilágával, a jellegzetes meltemi széllel, ami csak arra a vidékre jellemző, és az általa gerjesztett hullámokkal, amik 5-6 méteres magasságból ostromolják az ott elhaladó hajósokat júliustól egészen októberig. Ebben a világban megtapasztalhatta, hogy hatalmas bátorság kell fellépni egy vitorláshajóra, ami kifut a védett öbölből a viharos, kiszámíthatatlan vizekre, és ezt az elszántságot meg is kell tartani akár humorral, vidámsággal, akár barátokkal.

ENIHORNCAMPAIGN5

Az élmények ihletéből született meg az új táska és ruha kollekció, amelyeknek darabjai tökéletes kiegészítők az urbánus, mégis lezser, kissé „matrózos” megjelenéshez. A praktikumot és nem utolsó sorban a könnyed eleganciát képviselik. Egyes darabokon megjelenik az E N I H O R N márka összes eddigi kollekciójára jellemző virágminta. A kollekciók színeikben elsősorban a víz végtelenségét és szeszélyességét ragadják meg: főszerepbe kerül a sötét tengerkék, az égkék, az aprócska szigetekre jellemző homokszín és az aranyló ragyogás, de fellelhetőek a görög szigetvilágra oly jellemző murvafürt virág lilás, magentás, olykor pirosas tónusai is. A kék és fehér kombinációjából született tengerész stílus, valamint a márkára jellemző, élettel teli meggypiros és az örökérvényű, stílusosságban verhetetlen fekete is ismét életre kel.

ENIHORNCAMPAIGN3 ENIHORNCAMPAIGN4

Örökérvényű táskák 

A 2017-es tavaszi/nyári szezont a márka egy új táska modellel, a LISANNE-nel ünnepli. Az oldaltáska Grace Kelly kishúgáról kapta a nevét és követi is “nővére”, a GRACE 3D-s vonalait – a négyféle változatban elérhető táska a kollekció egyik jellegzetes darabja, amely a modern és a klasszikus nőiességet egyaránt képviseli. A kétféle bőr kombinációjából született LISANNE Blueskyblue egyszerre kelti életre a tenger és az ég kékjét, a LISANNE Whiteblue – a fehér és a kék párosításával – a matróz-hangulatot idézi fel, valamint megtalálhatjuk az univerzális, fekete változatot, a LISANNE Black-et is a kollekcióban és a barokk ragyogást újraértelmező, az aranyszínű bőrt előkelő motívumokkal társító LISANNE Goldflowert.

ENIHORNCAMPAIGN6

A stílusosság, a trendi megjelenés és a praktikum másik valódi megtestesítője az E N I H O R N GOLDY Whiteblue, amely ugyancsak kék és fehér bőr találkozásából született – színében, nagyméretű, shopper fazonjában és könnyed eleganciájában a tavasz üdesége és a nyár lendülete köszön vissza.

CAMPAIGNENIHORN

A klasszikus és modern formák randevújából keletkezett már jól ismert ikonikus formák mellett a jól záródó, szuper trendi hátizsák, a TEDDY is előtérbe kerül. Többféle színkombinációban és a virágminták életre keltőjeként egy hétvégi vitorlázáshoz, kiránduláshoz, de a hétköznapokban is tökéletes választás: hátunkra felvéve nem eshet le rólunk, minden belefér, amire egy nőnek csak szüksége lehet, és valódi bőr anyagának köszönhetően a tartóssága miatt sem kell aggódni. Így bátran elindulhat a XXI. századi „Odüsszeuszina” felfedezni a körülötte lévő fantasztikus világot.

Végtelen vizek és kalandok az ENIHORN ruháin

A ruha kollekcióban is életre kel az urbánus és a tengerész hangulat – a klasszikus kék-fehér csíkok megjelennek többek közt a modern sikket megtestesítő LYNN MAY overálon, valamint a laza és a nőies stílusosság különleges kombinációjából született, mélykék maxiruha, a REESE HOOD kapucniján. Az örökérvényű fekete-fehér, geometrikus csíkminta is főszerepet kap, például a karcsúsított szabású LINDA MAY midiruhán.

2

Az E N I H O R N–ra jellemző virágminta a ruhák esetében is meghatározó elemmé válik. A tavasz minden frissessége életre kel a ragyogó királykék, a pasztell finomságú virágminták és a derék vonalát hangsúlyozó, klasszikus nőiességet árasztó maxi fazon randevújából teremtett LUISE ruhán – az évszak frissessége, éteri színvarázslata jelenik meg – hófehér alapon – az ISABELLE FLORAL blézeren és a DITA midiruhán. A kollekció jellegzetes darabja a GISELLE FLORAL bomberkabát, amelynek divatos fazonja kifinomult, mályvaszínű virágokkal festett műbőr alapanyaggal párosul.

1

A nyár könnyed varázslatát idézi fel a légies szépségű, halmintás FAYE FISH blúz, valamint ismét megjelennek a márka kedvelt mintái, az épület-motívumok, ezúttal mediterrán hangulatban, a színpompás VICTORIA VIVACITY és az EIRA JOLLY szoknyákon.

3

Kapcsolódó bejegyzések