Aranykolloiddal a harmonikus szépségért

Dr. Házi Edina egy különleges bőrápoló terméket alkotott meg, amely nem csupán a bőr állapotán képes javítani, de energetikai rendszerünkre is hatással van. Nézzük meg, mitől olyan fantasztikusa a DRHAZI Nyak, dekoltázs és mellápoló tejkrém?

Nem is gondolnánk, hogy bőrünk, nemcsak mint védőréteg látja el funkcióját, hanem annál sokkal többet tud. Mindenekelőtt szoros kapcsolatban áll érzelmeinkkel, lelkivilágunkkal, így nem véletlen, hogy hamar megmutatkoznak bőrünkön mindazokat a történések, amelyek minket foglalkoztatnak, azok az élethelyzetek, amelyekben éppen vagyunk.

DRHAZI_Nyak_dekoltazs_mellápolo_tejkrem_ChicAndCharm

Bőrünk azonnal és jól láthatóan reagál az érzelmi szintű eseményekre, ezek hatására elpirulunk, elsápadunk, izzadunk, viszketünk, vagy épp libabőrösek leszünk. Mivel ilyen szoros a kapcsolat a bőr és az idegrendszer között, ezért érdemes ennek mechanizmusát kihasználni, és megfordítani. Bőrünkön keresztül hathatunk lelkünk állapotára, kedélyünkre, hangulatunkra. A belső szépségünk így a külső segítség hatására alakulni kezd, ami visszahat ránk, és külsőnk, bőrünk is szebbé, sugárzóbbá, élettel telibbé válik.

DRHAZI_Nyak_dekoltazs_mellápolo_tejkrem_ChicAndCharm

A holisztikus szemlélet, amelyet Dr. Házi Edina is vall, teljes egységében kezeli az embert. Eszerint a fizikai világban, a lelki világban és a szellemi világban is tevékenykednünk szükséges ahhoz, hogy harmóniába kerüljünk egymással. Ennek fényében alkotja meg termékeit, amelyek közül most egy nagyon izgalmas tejkrémet szeretnék bemutatni nektek.

Mire képes az aranykolloid?

A nyak, dekoltázs és mellápoló tejkrém éppen azt a területet kényezteti, amelyre többnyire a legkevesebb figyelmünk jut. Általában minden hölgy szépségrutinjában szerepel az arc- és testápolás, ami kiegészül kéz és lábápolással is, de a dekoltázs ritkán kerül a figyelem központjába.

Pedig a szívünk, torkunk körüli terület érzékeny bőre többszörös figyelmet érdemel. A tejkrémet dr Házi Edina úgy alakította ki, hogy magas hatóanyag tartalma  – 30 % jojobaolaj, 30% aranykolloid – ne csak a bőrünkre, de energetikai rendszerünkre is jótékonyan hasson.

Az aranykolloid kristályterápiával energetizálja a sejteket, egészen a DNS szintjéig elér. Képes pozitívan áthangolni, éppen ezért érdemes a csakrák területén alkalmazni – torok-, szív-, napfonatcsakra – hogy azokat védje, energetizálja.

Kapcsolódó bejegyzések